Új hozzászólás Aktív témák

• phanzetomox
    őstag

Segítsetek kérlek mielőtt beolvasztom Őket.

Adott 2db WE g17 gázos tár. Minden rendben volt velük, aztán az egyik miután kifogyott és újra tölteni próbáltam bele gázt, ahogy töltöm ki is engedi a töltőfejnél az összeset. Gondoltam rá, hogy esetleg kiszáradt (bár kb. minden 10. tárazásnál Abbey maintance gázzal töltöm őket), de szilikonozva is ezt produkálja.

Szét szedtem megnéztem az O-ringeket, ránézésre jónak tűntek. Mivel nem tudtam eldönteni hol a hiba, ezért a másik (ekkor még működő) tárból kicsavartam a töltőfejet, hogy megnézzem ha átteszem a rossz tárba, akkor ez megoldja-e a problémát. (ezzel is szűkítve a kört, hogy mi lehet a gond.) Nem oldotta meg.

Már mindent minden módon cseréltem rajta, de a fő gond az, hogy most már a másik tár is ugyanazt az eredményt produkálja: Ahogy töltöm be a gázt, azzal a lendülettel a teljes töltés távozik is ugyanott.Próbáltam jobban meghúzva kevésbé meghúzva is, sehogy se jobb.

O-ringeket cseréltem, úgyse jók. Egyedül a töltőtű körül lévő icipici szelep nem lett cserélve, mert az istenért se tudom, hogy vegyem le és rakjam rá.

Elképzelhető, hogy azzal van a probléma? Viszont ha igen, akkor hogy lehet, hogy hirtelen mindkettőnél megadta magát?

Előre is köszi a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák