- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProXim
csendes tag
válasz
Peet210 #1194 üzenetére
Köszi, magát a márkát én is tudtam, csak összehasonlításként lenne jó tudni, hogy ha belerakok egy drágább ventit érek-e egyáltalán vele valamit. Tudom, hogy a fordulatszámot lehet szabályozni, na de hány RPM vajon? Ha lehet alapjáraton megy nekem is csak, de most épp 29 fok van a szobámban, és le a kalappal, mert a rendszerhőmérsékletem mindössze 30 fok
.
Amúgy gondolom, hogy egy 11ezres házban nincs eleve egy több ezres hűtő. -
ProXim
csendes tag
Azt nem tudja megmondani valaki, hogy gyárilag pontosan milyen tipusú venti van elöl a turbina mögött? Nem akarom azért szétszedni, hogy megtudjam, viszont elég hangos, ha felcsavarom, és érdekes lenne tudni, mennyin pörög és ez hány dB-nek számít.
-
ProXim
csendes tag
válasz
djtoomi #1190 üzenetére
A Mistralnál találsz 2 leértékelt darabot 7.500 körüli áron, én személyesen is megnéztem a múlt héten. Az egyik elég rossz állapotban van, hiányzik az ajtaja és törött a plexi is. A másik egész jó, csak porosak a ventik és az ajtózáró pöcök le van törve, de az ajtaja csukva maradt. Ez utóbbin van egy kis vonalkódos matrica ''kiállított darab'' felirattal, szóval lehet, hogy járatták már jópár órát.
Én azért a végén mégis hozzátettem a különbséget, hogy akkor már új legyen. Ha kiválasztod valamelyiket szerintem mindenképp kapcsoltasd be vásárlás előtt, nekem még az újon is kotyogott a turbina kúpja.
[Szerkesztve] -
ProXim
csendes tag
Ja, és az előlapleszedésről... az M szervízben a pasi fogta és egy mozdulattal letépte az előlapot.
Hát, lejött. Én meg ott meredtem kerek szemekkel.
-
ProXim
csendes tag
Nem csak, hogy huzatos, de halkabb is lett a gépem, ezért volt szempont az ajtós kivitel. A rackben lévő vinyó régebbi és visít mint a... na mi szokott visítani?
Szóval olyan volt. Az ajtó viszont eltakarja.
Na meg majd teszek fel valamikor képeket, mert belül sem alap már a gép. Az oldalsó T3 rácsot meg lecseréltem a Revoltecre, asszem Atomic a fantázianeve. Ez takart a legkevesebbet (mert azért nyüzüge alaprácsot mégsem tesz az ember egy ilyen házra) -
ProXim
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem a házat, de nem volt sima a dolog. Hazahoztam, átköltöztem bele, minden rendben ment, amíg este csend nem lett a házban, és meg nem csapta a fülemet egy kotyogás. Láttam más is írta, hogy a ''turbina'' kúpja kotyog neki, hát nincs egyedül vele. Úgy voltam vele, hogy 3 napon belül inkább kicseréltetem, minthogy rosszabb legyen, visszavittem hát abba a bizonyos M betüs üzletlánc szervízébe, de mivel ott nagyobb volt az alapzaj, nem lehetett hallani. Persze így nem is fogadták el a hibát, hiába bizonygattam, hogy nem, 32 fokban nem a kedven szórakozásom a pénteki csúcsban beautózni a Váci útra. Hiába.Aztán hazabattyogtam, újra összeraktam és hallgatam. Persze hogy itthon hallani. Ma viszont a rácson át megnyomtam egy pálcával a kúpot és azóta csend van. Mindenkinek ajánlom aki ezzel szenved.
Amúgy a ház szép, ''szerelem első látásra''főleg, hogy érdekel a repülés
Jó huzatos, meg minden amit már leírtatok. Bocs, hogy hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest