- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
-
Roachy
senior tag
Szia!
A webm tudtommal nem igazán alkalmas még erre alapból, csak a google-nak van megoldása, ami viszont csak a chrome-alatt működik.
Nem rég volt ilyen problémánk, akkor aztán azt hiszem .flv lett belőle webm helyett. Azt nem én csináltam, de utána tudok kérdezni mi lett végül a megoldás. -
MrChris
nagyúr
Köszi, megnézem! 660-as van 34ért, 650-es 22-ért. Vajon az hogy 650 milyen eltérést jelenthet, főképp AE használatánál?
Közben beállítottam a meglévő vidkarit (nv250) bár figyelmeztet hogy nem biztos vele az együttműködés, de mégis használja. Láma vagyok pedig gondolhattam volna hogy nem alapértelmezett a gpu használat. Drasztikusan nőtt a sebesség egész ~1fps
ez legalább 10-szeres!
Ez két 3d feliratot és egy fényforrást jelent fhd-ban. Lehet hogy ezzel megbékélek, bár ha majd élesben megy akkor elfogy a türelmem
-
ez azért így nem egészen igaz, vannak codecek, amikkel újratömörítés nélkül lehet visszaírni az anyagot, de ezt a premiere-nek is támogatnia kell.
vannak olyanok, amik veszteségesek, de minimális mértékben, így a generációs veszteség sokáig nem fog látszani (dnxhd, prores)
vannak veszteségmentes tömörítők is, értelemszerűen elég csúf fájlméretekkelmeg ha egy adott nyersanyagból született egy rövid videó, és azt később fel akarod használni másban is, akkor legegyszerűbb, ha közös projektben vannak, és így a hosszú videó sequence-ébe bele lehet tenni a rövid sequence-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest