- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos AMD-vel valamiért nem szeret JPG-be menteni, ezzel én is szoptam.
Ha PNG-be mentettem nem volt ez a lassulás.
AMD Ryzen 3700x + 32 GB memória, m.2 gen3 ssdre dolgozva.
Nézzétek meg , de valamiért a JPG-be mentéssel van ilyen nyűg. Inteles géppel nem csinálta.
Pedig nálam egy NVIDIA 1660S is ott figyel, de a JPG nem barátja...
-
tirszin
senior tag
Sztem nem kevés a gép.
Ilyen tüneteknél oprendszer szokott "elfáradva" lenni vagy hardware hiba vagy driver. Egy idő után belassul a gép, akadozik, mintha elfogyna a RAM, ahogy írod.
Ilyenkor én visszatennék egy régi biztonsági mentést (amikor még jól működött a PS), vagy újratelepíteném az egész gépet (Win, PS, LR stb.). -
Taci
addikt
A memória (RAM) mérete már nem sokat számít azután, hogy betöltött a program. Exportálásnál a processzor dolgozik, és a tárhely sebessége is fontos. Egy normál kép exportja pillanatok alatt kellene hogy történjen, de semmiképp nem 5-8-10 perc. Próbáljátok meg első körben talán pendrive-ra exportálni (USB 3-as portra dugva!), így ki lehet szűrni, hogy a HDD kevés-e neki.
-
BonFire
veterán
Ez általában úgy szokott történni, hogy az ember megveszi, amire a büdzséből futja, aztán azzal dolgozik, majd végül ő maga szűri le a tapasztalatokat, hogy elég-e neki ez a hardveres felállás, vagy sem.
Úgyis munka közben derül ki, ha még szükség van erre-arra, de előre kár bevásárolni mindenfélét, hátha majd egyszer jó lesz valamire. Én sok cuccot vettem fotózáshoz, videózáshoz, végül kiderült, nem praktikusak, kihasználatlanul hevernek már jó ideje ki tudja hol.
Az informatika fejlődésével pedig ezeket a 2-3 év alatt elavuló cuccokat már nem lehet elpasszolni senkinek, hiszen az új eszközök már eleve tudják, amit a régiek csak kiegészítőkkel tudtak. -
-
*Ropi*
félisten
Tudtam, csak nem sejtettem.
Az ugyanis nem tud színkezelést, így ez a normál működése.
Ebben a cikkemben foglaltam össze a témát.
Használd a Faststone Image Viewer-t!
-
HoTaZo
addikt
Tehát vízjelet akarsz belőle csinálni?
Ha töröltök, akkor cakkos lesz a körvonal. Szerintem jobb lenne átlátszó háttérre újra csinálni a szöveget, a rajzot pedig vektorosan importálni. Persze png-be elmenteni a végén. Attól függ mekkora lesz arányaiban a fényképen, amire ráteszed. Még a rétegek felett az áttetszőséggel lehet játszani. Sőt egy pici kontúr vagy bevésés stb. tud kellemes hatást adni. -
aldebaran
addikt
select - color range
-
Met
nagyúr
-
-
Des1gnR
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest