- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
public73 #22447 üzenetére
Elnézést csak kicsit feldúlt voltam.
Van egy laptopom amibe alapból egy 500as vinyót szerelnek mivel ezt és a memóriát garancia elvesztése nélkül cserélheted én tettem bele egy SSD-t. És így is vitték ki a szervizbe.
Ma jött egy email hogy 7000ft a szállítási költség engem terhel és ha elfogadom kicserélik a merevlemezt a gyári 500asra ami még 22500ft.ez áfával 35000ft.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam hogy szándékosan küldtem ezzel a merevlemezzel mivel a gyári 500as HDD-n adataim vannak amiket nem tudtam lementeni és mivel nem garantálják az adatok biztonságát így nem azzal küldtem. És nem is szeretném hogy kicseréljék.
Ekkor mondta az ügyfélszolgálatos hogy akkor az alaplapcserét elvégzik és a HDD-hoz nem nyúlnak csak írjam le az email-ben kapott email-ra. Megírtam az emailt magyarul és el is küldtem.
A kérdés az volt hogy akkor 100% hogy nem nekem kell majd állítani a szállítás költségeit ha semmi egyéb plusz nem kérek a garanciális cserén kivül.? -
mokus1
addikt
válasz
public73 #22065 üzenetére
Direkt bosszantasz basszameg? 2x kérem olvasd el mi a fa@omat is irtam le főleg ebben a témában az 1 mondatom!!!
150ezerig kapsz olyan notit amivel jó játszani igen. NEM full full grafon de nem is pacmannal egy gt540el még a Cod7et is eltolod sőt STALKER-ezni is tudsz dx11be is. Amit a 3 piros lámpás xboxon az életben nem fogsz. Olcsó a Tv igen ez nem vitás 36" full hd-t kapsz 100ért de egy kolesz szobába egy garzonba hova teszed? a folyoson játszol majd? Tényleg olvasd már el amit írtam és a Te notid az nem gémer noti hanem egy erős otthoni laptop ami ALKALMAS játékra előbb is ezt írtam le és ha valaki vesz egy ilyen notit és néha napjén kedve szottyan játszani akkor képes legyen futattni le lekapcsolgasson meg stb. Mint az xbox360 ha megveszem ne a 3 piros lámpát nézzem hanem működjön!Runo: Igen erről van szó, messze vagy néha jó ha előveszed és tudsz kicsit kikapcsolódni és ezért nem kell a táskába xbox meg egy plazma tv.
-
mokus1
addikt
válasz
public73 #22063 üzenetére
úgy látom nem értetted meg amit írok olvasd át mégegyszer. Nem gamer notikat kapni 130k-ért ami bőven jó játékhoz és erős. Sokat cipeli valaki, hobbijátékos nem gamer nem fog xboxot venni sok kolesz szobába a tv se fér be... És kapni 150ezerér olyan notit hogy élvezet vele játszani, és nem szar és nem fagy és jó.
-
mokus1
addikt
válasz
public73 #22061 üzenetére
Gamer notiknak semmi. De manapság a legtöbb középkategóriás gépeken kiválóan lehet játszani 120-130eFt-tól. Garzon lakás, kolesz szoba kis helyekre tökéletes gépek és kompromisszumokkal kitud vele kapcsolódni az ember ha erre van szüksége.Nos ha vesz egy ilyen gépet akkor tudja azt amiért fizetett ne melegedjen túl stb stb... Persze mondhatják az emberek hogy kapcsolódjon ki olvasással, sétával... Néha eshet az eső,néha engem is megnyugtat ha eltudok kicsit mélyedni egy-egy játékban mivel ez a 21. század.Ezekre tökéletesek az ilyen gépek.
Az meg a másik ha valaki gyárt valamit tök mind1 hogy az laptop, autó, hűtő vagy hajszárító akkor tudja azt ami a spec-be van ne csak trükkökkel. -
válasz
public73 #22058 üzenetére
nekem a 2. Notim összesen, mindkettő acer. Jzonak jó, de ennél az 5830TG-nél a cpu throttling dolog gáz, átverés mert fix h túlmelegszik game alatt, igy nem jó, akkor meg minek? Jó megoldom már biztos, de ezt alapból kéne tudnia, nem pedig szoft hekkel meg hűtőpaddal.
-
Peak
addikt
válasz
public73 #22058 üzenetére
én 6 éve használok acer cuccokat... megfordult a kezem alatt kb. 8-10 notebook... család is azt használ... összesen 1x volt szopás egy notival, aminek gyárilag kehes volt az alaplapja, szálszakadás valahol a 8-10 rétegű alaplapban... csere és azóta is okés.
urak!
minden márkának megvan a saját fikázó-bandája, csak hogy trollkodhassanak.
azt is tudomásul kell venni, hogy minden gyártónak 12-16% között van a meghibásodása.
az Acer a közepén helyezkedik el ennek az intervallumnak.mindezekből vonjátok le a következtetést.... nincs új a nap alatt
)
-
Peeetee
csendes tag
válasz
public73 #21821 üzenetére
Meg tudná mondani valaki az 5830TG- re melyik drivereket kell innen fel tenni pontosan?
Meg valami problémám van az internet kapcsolattal, bedugom a kábelt de semmi, pedig az asztali gépből dugtam át tehát biztos van kapcsolat meg minden, de a noti valamiért nem tud kapcsolódni. Valakinek ötlet? -
Chaser
legenda
válasz
public73 #21787 üzenetére
Ne trolkkoggyá' má', ssd függő..az említett kingstonnál mindenki ezt tapasztalta, inkább desktopba való ha fogyasztás csökkentés is a cél a notesznál.
szerk: eye4eye: "integrál 3d használata vagy switchable" switchable legyen belőve, az nv-t külön azért nem lehet választani, mert csak az intelen keresztül képes kommunikálni
szerk2: a hybrid power mást jelent
-
Chaser
legenda
válasz
public73 #21785 üzenetére
Én is próbáltam, szóval éln is tudom
64 gigás kingston v100-am volt, az simán leteker annyi kraftot mint egy noti hdd.
szerk: 21787: Nem hinném, mert mások is erre a következtetésre jutottak. Melegedett is szépen, sokkal jobban mint a vinyó ami előtte volt. Fogyasztásra is többet írt a kingston.
-
mozesgy
tag
válasz
public73 #17148 üzenetére
Szia.
Hasonlóba futottam bele én is, de én ékezetes karaktert írtam neki be, amit szintén nm fogadott el többet.
Felraktam egy frissebb BIOS-t és megoldódott a probléma azonnal.A fentiekben sokat írnak BIOS frissítésekről, és nem tudom ez miért jelentett problémát, mert ha valaki nem konyít a dologhoz, akkor inkább csináltassa meg valakivel, mint gajjravágja a gépet (én sem értem pontosan, hogyan mehet tönkre ettől, ha megfelelő BIOS-t akar feltenni?)
A probléma jelentkezésekor felhívtam a szervízt, és azt mondták 6 ezer forint, és fél nap minimum mire megcsinálják. Erre fel inkább felraktam az ACER oldalán található frissebb BIOS-t, és megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- E-roller topik
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Erős specifikáció, kompakt formában
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest