Hirdetés
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
üdv
ACER Aspire 5742G típusú laposom van. Olyan problémám lenne, hogy a 3gb ramból csak 2.5gb-t ismer fel.Nincs integrált kártya mert gt420m 1gb dolgozik benne, és egy core i5 proci. És elvileg nincs optimus vezérlő sem, pedig core i5-ben már van integrált vidi elvileg. Ötlet?? -
hcsaba
tag
» ACER Aspire 5742G-484G75MN LX.RB902.180 kérdésre válaszolva.
Nekem kb 6 hónapja van egy hasonló csak a vidi kari más GT420M 1GB. Bill számomra megfelelő, van hely a bill. között nincs mellé ütés.
A játékok alatt proci 63-75 fokos.
Minőség mint minden hasonló árú gép műanyag.
-
simongab
senior tag
Senki nem használ valamiféle Aspire 6930-30-20 gépet? Arcade Deluxe progit? vagy alaplapi TV kártyát? HDMI kimenetet?

-
Borgen
csendes tag
Szép estét fórumozók!
Laptopvásárlás előtt állok... 160-200 HUF körül szeretnék laptopot vásárolni.
Kinéztem magamnak egyg ACER laptopot. Érdekelne a véleményetek:http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_5742g_484g75mn_lx.rb902.180/174789
Válaszokat előre is köszönöm!
-
laci8553
csendes tag
Üdvözletem koponyák!!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy acer 3100 laptopom szeretnék rá rakni egy új bios-t.Kerestem a gyártó honlapján de semmi csak 2008 as találtam ami meg van a gyári telepítő cd-én.A másik gondom az ati readon xpress 1100 video kártya illesztő program nincs frissebb kiadás erre a gépre.hogy tudnák rá verbúválni valami újabbat.A válaszokat előre is köszönöm

-
Norbi-01
csendes tag
válasz
Goatman
üzenetére
Esetleg neked ilyen géped van?
Annyit mék kérdezni szeretnék, hogy anyagilag mennyire jó megbízható az Acer?
Érvek, ellenérvek ha vannak.
És hogy ugyebár amit ki néztem lapos azt linuxal adják,ha le törlöm róla és win7 et teszek rá azzal el vesztem a garanciát?
Vagy mennyire bonyolult ez?
Várom hozzászólásaitok. -
God_ot
tag
Üdv,
Van valakinek tapasztalata a 18,4" es laptoppal, elég vicces ára van és jól jönne pár jó tanács hogy mire érdemes figyelni, esetleg milyen rejtett hibái vannak. Természetesen a pozitívumora(főleg) is kiváncsi vagyok.
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Van valakinek Aspire 6935G vagy hasonló gép Vistával?
Néhány időszerű problémám van:
A beépített AverMedia 309 es TV kártya csak saját szftverével hajlandó műödni. Gyárilag mit telepítettek a TV nézésre? Probáltam Pinnacle, és külső Aver USB DVB-T vevőkkel, sajnos a Windows Media Center ott sem működik.
Sajnos DVD és Blu Ray lejátszásra az Acer Arcade programot kell használni, de ez a hangot nem az nvidia HDMI hang kimenetén hanem a saját hangszórón adja ki, ezt kézzel kell átváltani úgy hogy az alaplapi hangkártyát letiltom, így átmegy a hang a HDMI n.
A HDMI csatlakozó bedugásánál állandóan elindul az AVER saját TV programja, nem értem ennek mi az oka
A hozzá adott Acer távszabályzó nem lekapcsolja csak készenlétbe helyezi a gépet
Örülnék ha találnék valakit akinek ilyen gépe van
Köszi
Üdv
Gábor -
dajani
tag
Sziasztok.
Acer Aspire 5736Z-453G64MN 15.6' notebookhoz keresek drivereket, de az http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html oldalon nincs ilyen tipusú! Honnan tudok hozzá drivereket letölteni?
-
DarkDragon5
csendes tag
sziasztok
Az lenen a problémám hogy az Acer aspire 5930G-en a hangszórór és fülesre lévő out kis vas karika része kiszakadt és most elég kellemetlen h egyszer megy a hang egyszer nem.utána kerestem az internetem h mennyibe kerül egy ilyne module és elég horribibilis öszeget rakot ki..
valami tapasztalat vagy tanács h hogyan tudnám ezt a problémámat orvosolni...??? -
Firehand
tag
Sziasztok!
Már több hónapja nézegetem a laptopokat és eddig próbáltam várni egy usb 3.0 csatlakozóval ellátott gépre. Most van egy nekem egész jónak tűnő változat.
Legtöbbet erre szeretném használni:
-netezés
-game (Wow, Starcraft II. és majd a Heroes 6 Fry Cry 3)
-word/exel
- HD filmek nézése
-zene hallgatás
-és lényeges a mobilitás, bár a 3 órás akku idő kicsit elbizonytalanított, szerettem volna ha többet bír. -
törölt tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy laptopot, direkt a hordozhatóságra kiélezve: http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-timelinex-3820tg-384g50n/1445/
Viszont a billentyűzete furának tűnik, mint úgy általában az összes acer laptopnak. Sokat gépelnék rajta, de nem tudom mennyire jól használhatóak ezek az egy síkban "lebegő" gombok. Valaki, aki sokat gépel aceren írna pár szót róla?
Amúgy most egy Fujitsu-Siemenset (http://hardverapro.hu/dl/upc/2010-04/13/215368_jul84cyovqzahhay_p130410_18_150002.jpg) használok, elsősorban a rossz hűtés, a kb 40 percet bíró akku, és a rossz wifi adapter miatt szeretnék váltani, persze a súlya is közre játszik. Viszont amit nagyon megszoktam rajta, az pont a billentyűzet, szerintetek nehéz lesz/lenne átszokni erre az aceres fajtára?
Előre is köszi!
-
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, és kinéztem EZT a notebookot. Tudtok róla valamit mondani? Érdemes-e megvenni? Többségében netezésre, filmnézésre használnám időnként 1-1 régebbi játékra pl NFS Most Wanted, szóval nincsenek nagy igényeim. Érdemes megvenni ezt a vasat? Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Huszi -
nemcso
őstag
-
Norbi-01
csendes tag
-
_csocso_
senior tag
válasz
Norbi-01
üzenetére
Szia! Nem rossz kis gép ennyi pénzért. Természetesen a Linuxot le lehet szedni róla, és venni hozzá win7-et, persze én inkább olyat néznék, amelyiket azzal árulják. Minimális felárért találsz valószínűleg. Viszonylag erős a proci, és a videó is, új játékok is futnak rajta, ha nem is a legnagyobb részletességgel. Alapból egy év garanciával szokták árulni, ehhez tudsz venni kiterjesztést 10-20e körül, attól függően, hány évre szeretnéd.
emvee: Itt kérdezd meg!
-
Norbi-01
csendes tag
Acer
Sziasztok ki néztem ezt a lapost,valakinek van esetleg ilyene,vagy hasonlója?
Win7 értékelési indexet vadásztam de nem találtam hozzá.Szerintetek mivel Linuxal adják ezt le lehet róla szedni?Játékra szerintetek mennyire jó a gép?
MEnnyire megbízható egy márka? -
dulifiO
aktív tag
Hello!
Van egy 4820tg-m ati 6550-el. A catalyst centerben a váltható grafikus rendszer beállítások menüpontnál miért nem lehet konfigurálni semmit se? Itt van róla egy kép
Elvileg itt lehet beállítani, hogy minden egyes tápra csatlakozáskor ne váltson az atira. Vagy ez a menüpont ezen a laptopon nem csalogatható elő?
Köszi előre is a választ!
-
emvee
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem hogy véleményetek szerint mi lenne reális ár egy használt de jó állapotú Aspire 6935g-ért?
Intel® Core™2 Duo processor T9400(6 MB L2 cache, 2.53 GHz)
4 GB DDR3 1066 MHz memory
NVIDIA® GeForce® 9600M GT
16" Full HD 1920 x 1080
2X Blu-ray Disc™
320 GB HDDElőre is köszi!
-
Peak
addikt
válasz
genius5000
üzenetére
minden a készülékkel együtt értékesitett kiegészitőre érvényes a teljes készülék garancia,
tehát az akkudra is 1 év van.
amúgy meg teljesen normális jelenség, hogy klasszikus használat mellett fél év / 10% kapacitáscsökkenést mutat... ezért nem fogják kicserélni. -
genius5000
tag
Egy kérdésem lenne.
Az everest szerint az akksimnak már most 10% az elhasználódása, pedig október 15-én vettem...
Azt olvastam itt , hogy az akksira 6 hónap garancia van. na már most ez lejár akkor április 15 ikén. Érdemes beadni nekik , hogy rossz? kicserélnék? vinnék vajon az egész gépet is?
Köszi a gyors választ
-
_csocso_
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Nem olyan rosszak, árban a legjobbak közt van. Minőségben, nekem a második Acer-em van, az előző kb 5 éves, ha jól tudom még mindig szolgál. Ha vigyázol rá, nem dobálod, nem locsolod le, nem engeded, hogy túlmelegedjen pl a wincsi, szerintem ez is hosszú ideig ki tud szolgálni. Persze akinek HP-je, vagy Lenovo ja van, ezt nem nevezi notebooknak, és nem is ajánlják. Én egészen nem értek ezzel egyet, de valóban kicsit több odafigyelést igényel a használat során, amit a teljesítménnyel azért meghálál. Amit kinéztél, valószínű kifutó típus, nem rossz árban van, jó procival, és elég erős videoval. Hja és érdemes hozzá + gari kiterjesztést venni.
-
VINIKOR
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer laptop ami felszereltségben és árban is tökéletes lenne nekem: Acer Aspire 5742G-484G64MN.
Több fórumon is megkérdeztem és mindenhol azt mondták, hogy ne vegyek Acer laptopot, mert gyenge minőség. Ez igaz lenne?
Mit mondtok erre? A minőségi rangsorban hol van az Acer a többi gyártóhoz képest?
Köszi.
-
t1
veterán
Hali!
Asszonynak van egy Acer Aspire One D250 netbookja, WinXp-t adtak hozzá és az a kérdésem hogyan tudom feltenni rá mert ugye nincs cd olvasója. -
válasz
simongab
üzenetére
Bizonyos alkalmazásoknál(pl. Winamp, Media Player Classic stb) meg lehet adni, melyik hangeszközt használja a lejátszáshoz függetlenül az alapértelmezett beállítástól.
Nézd meg Media Center-ben van-e ilyen lehetőség, ha nincs akkor csak az alapértelmezett szerint működik. -
simongab
senior tag
Samsung LCD tévére HDMI csatlakozón keresztül bizonyos alkalmazások Vista Windows Media Center - Acer Arcade delux Acer Aspire 6935G s gépen nem megy át a hang. Mi lehet a baj, beállítás probléma?
-
csl1982
tag
Sziasztok,
ramot bővítenék egy Acer Extensa 5630G notebookban.
Most 2x1GB 667-es Samsung ram van benne.Everest azt írja, hogy DDR2-667/800, DDR3-800/1066-ot támogatja. Ez igaz?
Ha igen, milyen ramot érdemes belerakni (2x2GB). DDR3 olcsóbb is, meg gondolom gyorsabb is, még ha nem is látványosan.
Köszönöm
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Tanulságképpen írok mindenkinek.
Tapipad fagyásos problémám megoldódott.
SOWI vezetett rá a megoldásra.(ezer köszönet érte)"millió hiba okozhatja"
KONTAKTHIBA IS!!
A hiba egy procicsere után jött elő,amihez(többek között)le kellett húzni a tapipad kábelét is.
Összeszereléskor a kábelt a helyére tettem ugyan,de a kis rögzítő műanyagot nem toltam a helyére
.
Gépelés közben a kábel megmozdult,és már jött is a hiba
.
Furcsállom ugyan,hogy kb.4 nappal a szerelés után lett gond vele,de ez a technika
.
Szal a tanulság!!
Gépszerelés után nézzük meg,mindent a helyére tettünk-e rendesen.
Még egyszer köszi sowinak. -
sowi
őstag
TIT: sata vinyo kell bele
genius5000: 80 fok az mar hatarertek, ki kene pucolni a huteset
spetd: akksi es toltoaramkor hiba is lehet, szervizben meg tudjak nezni mi a hiba
r3dsnake: jon az uj timeline szeria, kiszorjak a regieket azert ennyi
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Megnéznétek ezt a kérdést? Hátha van tippetek, hogy mi lehet a gond...
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom akadt egy TravelMate 2410-es géppel,hogy ha bármilyen szöveget gépelek,előbb-utóbb lefagy a tapipad,és nem mozdul a kurzor.
Maga a gép működik tovább,tudom írni a szöveget például.
Viszont kikapcsolni is csak áramtalanítva tudom.
Mi lehet a gond?
USB-s egérrel nincs lehetőségem kipróbálni sajnos. -
spetd
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5740G laptopom és tegnap óta az aksit nem tölti hálózatról a gép, viszont hálózatról megy... Szerintetek mi lehet a baja??
Üdv,
Peti -
genius5000
tag
Közbe jött egy másik "gondom" is, nem tudjátok hogy az nvidia honlapjáról miért nem lehet drivert frissiteni rajta? Azt irja hogy nincs megfelelő eszköz az illesztőprogram telepitéséhez... Az Acer honlapján meg még mindig csak a 2010.09 ikei van...
Ötlet?
-
genius5000
tag
Üdv.
Van egy Aspire 5745G-m. Működik szépen, csak egy valami aggaszt picit, az a videokártya hőmérséklete. egy GT 330M van benne. csak win + net mellett, 55 fok, terhelve, pl 3dsmax, vagy vmi game, felkúszik 80 ig is. ez már káros lehet? októberi gép.
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Aspire 5715Z-hez ata vagy sata hdd kell mert a toshiba bad sectoros lett,amit nem csodálok mert nem jeleskednek hdd-ben,pedig állítólag jók laptopba.
Gari ha lejárt(1év)hddre nincs külön? -
_csocso_
senior tag
válasz
Alien891024
üzenetére
Ha még garis, akkor küldd el javíttatni.
-
Alien891024
csendes tag
Sziasztok. Van fél éve egy acer 5742ZG típusú laptopom eddig hibátlanul működött azonban tegnap este amikor a Windows lenyomta alvó állapotba azóta nem indul a gép se milyen formában ha meg nyomom a bekapcsoló gombot akkor a ledek világítanak venti megy vinyó felpörög de se kép se hang, majd 10másodperc múlva kikapcsol és utána újra bekapcsol magától és ki be kapcsolgatja magát anélkül hogy hozzá érnék de képernyő sosincs. Majd elkezdet pötyögni mikor az aksi lemerült, próbáltam aksi nélkül csak hálózati kábellel meg aksi plusz hálózati kábellel is utána ugyan ezt csinálja ötletek?
-
rossi46_
csendes tag
Hello!
Van egy 5732ZG notim.
Win7 fut rajta. Nemrég telepítettem. A gond az, hogy csak leállítani tudom. A hibernálás és az alvó állabot lehetősége 'inaktív'. Emiatt azt se tudom beállítani hogy ha lecsukom a fedelet, 'aludjon a gép'....
Valakinek valami ötlete esetleg?
Előre is köszönöm! -
Goatman
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék i3/i5 + GT 420M felszereltségű Aspire 5742G tulajoktól, hogy milyen a gép anyagminősége, billentyűzete kényelmes-e, mennyire melegszik/visít terhelés (akár többórányi játék) alatt, illetve hogy mennyire gázos a mono speaker.
Előre is köszi

-
Wolfeee
tag
Sziasztok csináltam egy facebook-os oldalt.
Osszátok meg tapasztalataitokat élményeitek tippjeiteket.
-
Wolfeee
tag
Valaki nem tudja véletlen, hogy egy extensa 5620 as gépben az x3100as videókarit kilehet cserélni valami erősebbre? És valaki próbálkozott már win7 alatt crt tv-re kirakni az svideon keresztül képet? nekem nem ment sehogy :S
köszi
-
toldy
őstag
Szándékozom venni egy 3820TG-t.
A kiszemelt változatban i3-380M/ 4gb/ AMD 6550 van. Tudnátok véleményt alkotni? Általában milyenek ezek a 38asok? -
dulifiO
aktív tag
Hello!
Egy hete vettem acer timeline 4820tg-t. Két kérdésem lenne: Be lehet állítani, hogy ne váltson minden egyes alkalommal az integrált videókártya és az ati között, amikor bedugom tápra illetve kihúzom? Windows 7-ben már minden energetikai beállítást átbogarásztam, de nem találtam meg. Másik kérdésem, hogy mivel érdemes a kijelző szálcsiszolt hátlapját takarítani? Hihetetlenül gyűjti az ujjlenyomatokat.
-
_csocso_
senior tag
válasz
stupid user
üzenetére
Alt + F10 ha minden jól megy.
-
stupid user
tag
Sziasztok,
milyen billentyűkombinációval lehet az indításkor az EISA particióra lépni?
(Szeretném újra rakni az XP-t)
előre is kösz a segítséget
-
cskaroly82
csendes tag
Szóval egy acer 5942G notiról van szó
Kérlek segítsetek!
Egy bios downgrade után (ne kérdezzétek miért kellett) nem indul el a fent említett noti.
Bekapcs után felpörög, de képet nem ad abszolút.
Nincs valami bios visszaállítási mód az előző verzióra, vagy valami?
Garanciális egyébként, de nem szívesen gariztatnám
léci ha van ötlet írjatok...
Köszönöm előre is. -
cskaroly82
csendes tag
Kérlek segítsetek!
Egy bios downgrade után (ne kérdezzétek miért kellett) nem indul el a fent említett noti.
Bekapcs után felpörög, de képet nem ad abszolút.
Nincs valami bios visszaállítási mód az előző verzióra, vagy valami?
Garanciális egyébként, de nem szívesen gariztatnám
léci ha van ötlet írjatok...
Köszönöm előre is. -
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Kollegám kinézett magának notebookot,a jelöltek között van Acer is.Evvel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Mennyibe kerül a +1 év garanciahosszabbitás? Milyen a szerviz és a garancia intézése?Mennyire megbizhatóak az Acer notijai? -
szasza1972
csendes tag
aser aspire 7551-es laptopon: ki lehet kapcsolni a kamerat funkcio gombal?
-
VSZM
tag
Hi! Van egy ACER 5738ZG laptopom. Mostanában magától ki-be kapcsolt a kijelzője, mindig az FN+F6 gyorsgombbal tudtam visszakapcsolni(Ez a kombináció eleve arra szolgál, hogy ki- illetve bekapcsoljam a kijelzőt). Elvittem szervizbe, azt mondták rossz benne az inverter. Van itt esetleg olyan ember, aki laptop szervizeléssel foglalkozik, és Nyíregyháza környékén él? Mert a szerviz nagyon drágán dolgozik=/.
-
-
Cyberbeni
addikt
mennyire lehet más akkumulátort belerakni az acer notikba?
van egy aspire 4736zg-m, és ezt néztem ki bele: [link]
esetleg tud valaki jobbat/olcsóbbat ajánlani? (a gyári az ha jól tudom 4400mAh-s)
(nem muszáj innen, de én hirtelen csak ezt az oldalt találtam, a szállítási költségről nem találtam még semmi infót) -
Mike66
csendes tag
Hello!
Valahol olvastam hogy az 5942G-nél ki lehet kapcsolni a világító ACER feliratot a képernyő alján valamilyen programmal. Filmezésnél tényleg jól jönne ez a lehetőség!! Valaki tud erről valamit?? -
_csocso_
senior tag
Ha valakit érdekel, Saturn-ban 190e 5942G, szerintem nem rossz vétel, gondolom 1 év garival.
-
kis1210
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Szia!
Acer5552g
Na ha tudok segiteni elmondom bár már lehet megvetted... a touch pad kikapcsolhato fn+f7 el ha ujra inditod is kilesz kapcsolva viszont nem figyelmeztet rá de nyilván a második után már tudni fogod miért nem tudsz irni...

Erénye : erős.. játékra is alkalmas nem ugy mint az 5470 ek halk nem melegszik....viszont ....amit vegyél figyelembe !! 2.5 ora alatt lemerül....nekem még nem volt notim igy nem éreztem át ez mennyire fontos lehet... a billnytüzetét szoknom kell sokszor visszább ugrik pár karaktert igy irhatom ujra át..de ez az én bénaságom...ja és a 320 as vinyoval szerelt mono 1 hangszoroval rendelkezik!!!! Sorokári Acer shopban mivel nem volt rajta windows nem tudtam meghallgatni kicserélni az 500 gigásra nem engedték !!!!! pedig másnap már vittem is vissza de azota picit tudtam hangositani rajta.a hd manegerben ...szoval a hangja a leggyengébb része..!!..az 500 gigást vedd!! abban már sztero a hangszoró azt vedd meg!! különben a gép nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
.