- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Az ingyen reklamrol van szo.
Mar az is haszon, hogy egy forumon reklamozok a boltod ahol kereskedelmi mennyisegben adsz el hardwaret.Mi lenne ha beszelnel az oldal tulajdonosaival a reklamdijakrol?
Az ugy erdekeben mar szoltam a moderatoroknak, majd eldontik mi lesz a hozzaszolasod sorsa.
-
chop
őstag
Polip, ha megengedsz egy kerdest, csak azert nem irom privatba, mert tobbeket is erint.
A jomultkor Alvin meg merte kerdezni, hogy valakinek van-e tapasztalata mittomen melyik, talan pont az 5720G notival. Erre te jol lebasztad, hogy nem kene am itt hirdetnie magat (ennyire azert nem volt egyertelmu a hirdetes, mint itt), holott o csak cikkirokent dolgozik az ominozus cegnel. Erre te most ugyanezt csinalod, csak epp sokkal direktebben. Felre ne erts: nem a hirdetessel van bajom, mert hirdess, egye-fene. De az mar sokkal jobban bassza a csorom, hogy masokat meg leugatsz, hogy Expressznek nezik a forumot...
Kozben megtalaltam a hozzaszolast: [link]
-
parandroid
félisten
Mint mondtam, nekem is vannak eredményeim, de nem akarom lelőni a poént.
A cikket viszont szívesen várom. Csinálhatnál egy azonos órajelű és magú (jellemzően Dothan-re gondoltam) Pentium M vs Celeron M tesztet is azonos gépben, ha van rá alkalmad, jó lenne végre egy objektív hivatkozási alap a 'szarfosceleronozó' ifjú titánoknak...
p
-
Chili7
őstag
Ha nekem kéne egy (egy évvel) korábbi konfigurációt (AS5045WLMI) osztályoznom, akkor:
Konfiguráció és ár-teljesítmény arány ....................5 pont
Bővíthetőség........................................................2 pont
Konfigurálhatóság, drivertámogatottság...................3 pont
Akkumulátor teljesítménye....................................3 pont
Billentyűzet és touch-pad......................................3 pont
Külső és stabilitás................................................4 pont
Hordozhatóság.....................................................3 pont
Szerviz-háttér.......................................................1 pont
Ügyfélszolgálati támogatottság..............................5 pont
Képminőség és teljesítmény..................................5 pont
Betekintési szögek...............................................5 pont
Multimédiás élmény.........................................4 pont
Csatlakozók használata........................................3 pont
Webkamera......................................................... -
Hang (halkság).....................................................4 pont
Átlag:....................................................................3,5 -
-
Alvin_ti4200
félisten
azért nem találkozol, mert nem érek rá elmenni, ugyanis vagy a főiskolán ücsörgök a szakirányomon vagy dolgozom. Tavaly még jártam, de nem futottam Veled össze sem az Asus, sem a Symantec, sem egyéb sajtókon, ezt én is furcsállom. Úgy gondolom, hogyha nem lennének megelégedve a munkámmal, akkor nem dolgoznék több, mint egy éve hazánk egyik leghíresebb játékmagazinjánál, és márciusban nem ült volna le velem beszélgetni Parci egy esetleges bedolgozásról. Persze én megértem, ha le akarsz húzni a sárba, csak nem látom az okát.
-
Alvin_ti4200
félisten
1. én nem vagyok moderátor, nem tudom törölni senkinek sem a hozzászólását.
2. dőreség...bocsássék meg nekem, hogy nem falun lakom.
3. az 1.3 MPixel az valóban 2.0, ez így van. De ez a tipikus esete a bolhából elefántnak, remélem ezt belátod.
4. szerintem itt hagyjuk abba, mert ez atomosan OFF
(5. közel 160 cikkel a hátam mögött engedtessék meg nekem, hogy naív legyek) -
Alvin_ti4200
félisten
Na ezt már tényleg nem hagyhatom szó nélkül. Mi a fene bajod van már megint? Kezdesz átmenni személyeskedésbe, amit nagyon nem csípek (remélem nem a savanyú a szőlő esete áll fent), a cikk másnapján egy kedves vásárló elvitt a teszt elolvasása után egy M1300-at és még aznap visszahívott minket (nem engem, mert én nem tartozom a bolthoz), hogy igazán remek a készülék, azt kapta, amit várt. Ezek után te jössz a rózsaszín ömlengéssel meg a dőreséggel (ehhez majd kikölcsönzök egy magyar értelmezői kéziszótárat, mert fogalmam nincs mit jelent). Konfiggal nem vagyok tisztában, ez pedig nevetséges. Egyszerűbb lett volna fikázás nélkül megkérni rá, hogy olvassam el a tesztet, akkor talán meg is tettem volna
-
Alvin_ti4200
félisten
1. innen a legegyszerűbb belinkelni, mert úgyis itt veszem
2. ez nem akciós
3. azért kérdezem meg, mert konkrétan ez a noti nem volt még nálam. Volt már Celeron 530-as meg T7200-as 5920G. Hűtésben lehetnek eltérések.Bezzeg, ha a laptopkalauzról linkeltem volna most nem lenne ebből "probléma"
-
-
Lejszi
senior tag
én az enyémen nem találom az „Empowering Key” -t
--ka: mikor be akarom kapcsolni a bluetooth-t az enyemen szinten azt irja ki hogy no device -ossze probaltam mar paroztatni....
pedig a vezerlopult szerint van es mukodik is.[IMG:[url=http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1194186625.jpg][img]http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1194186625.jpg[/img][/url]][/IMG]
-
-FM-
csendes tag
-
-
-
Tommmmka
senior tag
A videókártya vitával kapcsolatban marhaság h. ati nem támogatja az mxm-et mivel az én laptopomban (amilo 1667g01) eredetileg egy x700 volt amit kicseréltem egy 7900gs-re és be lehet szerezni mxmupgrade.com asszem a cím ahonnan rendeltem szal lehet cserélni csak idő pénz utánajárás... Az is igaz h. több mxm foglalat van de leginkább csak helyigényben kölünböznek szal az én type 1-es vgam helyébe lett pakolva a type 3 ami csak nagyobb pár mm-el de az amilóban volt elég hely
-
Holee21
tag
Aha, a regcleanert szoktam használni, csak egy problémám van vele, néha, ha feldobom, és futtatni akarom, elkezdi a keresést,de befagy pár mp után (talál 2 reg et) és a cpu t meg naon használja.Percek után se történik semmi. Beállítom a kompatibilitást is (win 98 vagy 95 re), de ez a probléma akkor is elő szokott jönni. Nemtudom, ez miért van. Egy windowscsere után pl megy, de van hogy spontán a friss windows on fagy be....
-
hanee
senior tag
Nem akartam senkit félrevezetni, én azt hittem biztos lehet kapni valahol valamilyen videokártyát (ha már RAM-ot lehet cserélgetni) Ettől függetlenül a notebook.hu-nál lehet, hogy segítenek neki, ha másban nem, megállapítani, hogy akkor milyen foglalatos neki és merre induljon el. És innentől kezdve ha nagyon akarja biztos nem lehetetlen beszerezni egyet a mai világban
Legyünk optimisták!
hanee
-
hanee
senior tag
Szia Polip!
Köszi a választ! Akkor azt fogom venni, amiben 2x512 MB van és cserélem, csak ezen múlt, hogy ezt vagy egy 40 ezerrel drágábbat veszek-e, mert ilyen hülyén csinálják az Acernél, hogy a jó gépbe kevés a RAM, a több RAM-os meg már olyan jó hogy fölösleges és rohadt drága
hanee
-
orkester
őstag
Szerintem egyáltalán nem gyenge pont a szervíz. Házhoz jön a futár a notiért, majd hozza is, persze teljesen ingyen. És egyáltalán nem tart sokáig, nálam bejelentés napján vitték és már 2. nap kint volt Brnoban és a 8. napon már vissza is kaptam(okt.23-a miatt csúszott 1 napot). De jártam már az EC-CO Kft. Acer szervízben is és ott is rendesek voltak.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
No! Mi lett a Rikvest-tel?
Mert amíg volt, addig az volt a gyenge láncszem. Most mi a baj a szervízzel? Sokáig tart?
CortezX!
Amúgy még a ház minőségét szokták kritizálni, hogy törik, meg kopik, melegszik. Én mondjuk asztalon használom, és csak nagyritkán hordozom, - de nekem se nem kopik, se nem törik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest