- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Bárhová rakhatod a FanMate-et...én az egyiket a vinyókeretbe rejtettem, a másikat meg alulra ragasztottam a ház aljába. Mivel 1 vezetékes így kábeldzsungi sincs
Előlapi panel is jó buli, csak kicsit húzósabb...nekem is van, csak még régi (még a DFI-hez kaptam), és nem lehet rajta ventiket állítani.Ez a venti indítás nagyon pronyó...de a célnak megfelel
-
buherka
addikt
hát te tudod
...nekem nagyon bejöttek a Zalman tekerői, pontosak és megbízhatóak
ez a segíteni kell neki egy kicsit...ez valójában mit jelent?
csak nem meg kell lökni a lapátokat, hogy forgásnak induljanakjavító patch a COD4-hez, már a 3. is kijött, anélkül fel sem enged a szeróra multizáskor, ha nincs fenn mind a 3
-
buherka
addikt
Ezen a lapon csak két beépített pótméter van, amit a bios-ból lehet szabályozni (CPU, SYS)...
az AUX1-2-nek a feszszabályzását csak külön pótméterrel tudod megoldani...Mondjuk veszel 2 db Zalman FanMate2-est...2K-ból meg lehet úszni az egészet. Én is így csinálom.
Azt is meg tudod oldani, hogy kivezeted a gépből az állítókat, mert a FanMate2, 1 vezetékes -
Maxxter
senior tag
-
buherka
addikt
Na az igaz, hogy szépen muzsikál az X-FI a játékok alatt...az 5.1 azt a X-FI-vel maximálisan érzékelem
.
Pl. a CPD4 alatt rendesn hallom, ha hátam mögül jön az ellen...az alaplapival valahogy nem
Ez lehet, hogy az EAX miatt van nem tudomA cimborám gépében jól szuperál a 2600XT AGP...biztos emlékszel, nagyon meg van elégedve vele
, semmi gondja nincs vele, remélem nem is lesz.
A hugom gépében egy Gecube 9600Pro 256Mb van, ami még az enyém volt vagy 3 évvel ezelőtt...mai napig tökéletesen működik. még a venti is 100%-os rajta. Szóval azért a Radeon is tud jót gyártani
-
-
buherka
addikt
-
Maxxter
senior tag
Nekem egy haverom vett régebben egy Giga lapot, összerakta a gépet, felment a windows restart és többet nem indult a gép. Visszament a boltba, hogy sziasztok fiúk 2 órája vettem, de beszart a lap. Kapott egy másikat, ugyanazt megcsinálja, picit tunigolta a gépét, hogy mit tud, de egyszercsak többet nem indult a lap. Hiába Cmos vagy bármi más, ez is bekakilt. Még pont zárás előtt visszaért, a boltosok nem hitték el, hogy ez is rossz, ezért túlóráztak, hogy leteszteljék. De persze, hogy ez is rossz. Volt még egy ilyen lap a boltban, azt is elhozta, azzal már ment 3 napot a gép (alapon) és egyik újraindításnál nem indult többé. Visszament a boltba, a boltosok már kiröhögték, hogy ilyen nincs. Visszakapta a pénzt és vette egy Abit lapot.
Szerintem ennyit a Giga lapokról -
buherka
addikt
Sokan kérdezik, hogy a mi deszkánkon miért nincs pl e-sata, meg fireware
Marha egyszerű a válasz...mert ez egy gamer deszka, arra meg mi a francnak ilyesmi.
Az Abit arra koncenrál amire való.Én meg is mondtam kerek-perec, hogy régen volt ilyen fasza lapom, mint ez a Fatal1ty...még eddig soha nem volt instabilitási gondom vele.
Viszont arra már rájöttem, ha a X-Fi mellett nem tiltom le az alaplapi hangvezérlőt a Bios-ban, akkor lefagy a gép játék közben, mint a huzatMég egy ilyen IP35 ProXE lapocskát megnéznék közelebbről...majd egyszer
-
buherka
addikt
szerintem jó deszkákat gyárt az Abit...olcsó és jó is
Bátyámnak az NF-7-es deszkája, már mit kapot...jesszusom...és még mindig megy.
Már 2X volt villámkárja és a lap még mindig épNo persze mindenben van xar...én is vittem vissza DFI-t, szóval szerintem tök mindegy mit vesz az ember.
-
Maxxter
senior tag
-
buherka
addikt
Ezek az alu vázak már jók, nem törnek olyan könnyen
...volt régen hogy amit kihoztak a gyárból és beleverték a kormány-csapágy csészét...már attól szétrepedt a fej-cső
Most már több ötvöző anyagot használnak, így kicsit "rugalmasabb" a váz és ellenállóbb is.Holnap megyek Vácra a Wilker-be a haverhoz (tudod)
...megkérdezem, hogy milyen lámpát javasol.
Annyit mondok, hogy ledes legyen, mert az nem zabálja az elemet.
Még két kérdés...mennyi a limit árban? és szeretnél e vele látni, vagy csak elég hogy téged lássanak? -
buherka
addikt
na mégegyszer....
6061-es alu ötvöző anyagai:
* Silicon---> minimum 0.4%, maximum 0.8%
* Vas---> maximum 0.7%
* Réz---> minimum 0.15%, maximum 0.40%
* Mangán---> maximum 0.15%
* Magnézium---> minimum 0.8%, maximum 1.2%
* Króm---> minimum 0.04%, maximum 0.35%
* Cink---> maximum 0.25%
* Titatanum---> maximum 0.15%
* Egyéb ötvöző anyagok--->0.15%
* Maradék---> AluminumRöviden ennyi
-
buherka
addikt
huhh...látom nem kaptál még választ
szerintem a VID az a fesz lehet, amit alap-ban felvesz a proci
csak azt nem értem, hogy az egyes verziós monitorozó progik, más és mást írtnak ki ugyan azon procira.
Az én E 8200-es procimra is több féle feszt írnak ki.
Valamelyik 1.125-öt a másik meg 1.225-öt -
Maxxter
senior tag
-
Maxxter
senior tag
Én?? Dehogy!
Van vevőm az E6600-ra 27k-ért és 26k-ért meg veszek egy E7200-öt. A japó harcos is megy a levesbe, jön helyette Xigmatek Red Scorpion.
COD4:
Szerintem a multi egy nagy rakás szar. Single
Multiban fél órát játszottam és elegem lett az egészből, pedig a COD2-vel, multiban, minimum vagy egy évig játszottam. Wikuzz még mindig azt tolja. Pedig a COD4-et is kipróbálta. Szerinte is szar a multi.
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. -
buherka
addikt
dehogynem...ne szívesen rúgnám seggbe ez a fatális alaplapom, de ez a Pro XE nagyon disznó kis deszka. ahhoz képest még nem is drága szerintem, bőven benne van a tűrhető kategóriában
Csak hát mit kapnék én most a fatálisért...13K-t...talán.
Most még marad ami most van, de ki tudja még mi leszA COD4 nem single módra termett, hanem Multira...az éjszakásban ajánlotta egy srác, hogy próbáljam meg multiban, mert Ő is abban nyomja. Komolyan mondom, annyira élvezem, mint még játékot soha
halogattam vagy 2 hétig mire felraktam...hát hülye voltam
Persze az elején állandóan lepuffantanak a haverok, de egy hét múlva nagyon bele lehet jönni. Sehol nincs a MI (Mesterséges Inteligencia) a cimborákhoz jépest. Különböző rendfokozatok vannak és fejlődési rendszer...ahogy fejlődsz, úgy kapsz új fegyvereket és Perk-eket, vagyis extra tulajdonságokat.Szerintem ne habozz és próbáld ki...a Multihoz nem kell törés csak a singlihez, pass-t meg bárhonnan szerzel. Ha kell privizz
.
A magyar szerókon nem nézik a pass-t. Ha kell segítség szólj..,és segítek, hogy mit kell felrakni a Multihoz, mert maga a játék kevés -
buherka
addikt
Nekem Inno 3D Gef3 Ti 200-as karim volt. még 36K-ért vettem anno...128Mb-os volt.
Még azzal toltam végig a Doom 3-at...1024-ben vígan vitteAztán egyszer megmakacsolta magát és nem indult többet...összeveszett volna a DFI lapommal, ki tudja? De másnál tökéletesen ment
A végén a szomszéd srácnak adtam el 7K-ért...cseppet buktam rajta...éljen a PC, mint pénz temető
Ez volt: -
buherka
addikt
egy Netgear routerem van, de már legszivesebben földhözb@sznám, mert akkora szemét.
ha egy pillanatra elmegy az áram, akkor újra be kell állítnom hogy legyen netem, mert mindent elfelejt a hülye
Én most sokáig nem szeretnék nyúlni a géphez hardvare frissítés terén...remélem még 1 másfél évig elleszek vele...max a videókártya lesz cserélve, de más nem
-
buherka
addikt
Most nagyon jól összeállt a szekér...stabil és faxa a gépezetem
Mondjuk néha most is sípol egyett, de rájöttem mitől. Ha bedugom a routert az eternet csatiba, csak akkor csinálja...de ha csak a modemet kötöm rá a gépre akkor kussban van...ki érti ezt
Amúgy a legjobb ez a Zalman féle ramsüni...oszt csókolom, annál több hűtés nem kell a Vram-nak -
Gabisan
tag
-
Gabisan
tag
Lehet,csak az a bibi,hogy meg az E6600-al is ezt csinalta,de csak ez az uj bios(16-os)
Kiprobalnam a 15ost ,de felek,hogy ugy jarok,mint Buherka.Nincs kozelben ismerosomnek se
egy 65-os procija,hogy visszaallitsam ..Te probaltad a 16os bioszt,mert elmeletileg neked is ezt kellene produkalnia .1szeruen nemertem.??
-
Quan-Chi
őstag
-
Wikuzz89
csendes tag
azzal nem ment a cucc 9x332 -t, csak 10x300at! ennyi, ha majd unatkozom lehet megnézem, hátha a fentiek tudatában előrébb tudok lépni! de azt még mindig nem tom hgy a 15ös mod mért nem ment, csak alapórajele...ez még mindig egy rejtély a számomra! jó mondjuk nem az 1etlen
-
-
Wikuzz89
csendes tag
paranormális az tuti
Tuti h nem melexik... kéz meleg a cucc hajtva is! am most kibányásztam a házból, és rájöttem 1-2 dologra: CSAK 6-os szorzón és 1.35V-os proc feszen lehet truningolni a lapot! 1500ig siekrült eljutnom itthon, 1.5V-on de ha azon elindul, visszavehetem 1.24-re a szorzót visszarhatom 8ra és a procit is letom tenni alapfeszre! de ha vmi megin csak nem kóser, akkor kezdhetek midnet előröl mer képtelenség utána még 1400on is elindítani... ennyi
-
buherka
addikt
Én örülnék neki az tuti
Nemsoká jön ki a E7xxx-es széria felezett 3Mb cache-el...vagy már kinn is van
Kiváncsi lennék, hogy dob e hozzá az abit 1.7-es Bios-t(#2198) grunge---Nekem jobban megy 4Gb-al, mint 2 Gb-al, a tesztekben is jobb eredményt kapok.
Ha vistát használ az ember és ütős játékokat nyom, főleg multiban, oda nem árt a 3-4Gb ram.
De XP alá elég a 2GB...még -
Maxxter
senior tag
Szerintem még felesleges 4gb memória. Biztos van akinek kell mert olyan programokat használ és nem is egyet egyszerre, de egy mezei felhasználónak a 2gb még bőven elég. HA már a játékoknál azt látod, hogy ajánlott 4gb akkor lehet gondolkozni rajta, mert addigra már a többi program is olyan szinten lesz hogy zabálja a memóriát.
Ha jól emlékszem akkor te Vistát használsz, ha igen akkor mégsem árt a 4gb -
Maxxter
senior tag
Ha megnézed használt piacot és alkuszol egy picit akár 30k-ért is kaphatsz 9600GT-t, az meg már nem rossz ár érte. Én 1950Pro-t váltottam le és nem kicsi javulást hozott. Nekem nagyon bejön a kártya, szerintem nagyon jó boltot csináltam vele. Hűtője meg se nyikkan, melegedni se szeret és még kaptam hozzá egy Colin Dirt-öt is.
Játékok közül most a TDU az ami újra leköt, valahogy hiányzott egy kis észnélküli száguldozás Hawai-on. Partiúton 400-al meg is teszi a hatását, utána gyengébb autóval a 200-250 már lassúnak tünik.
-
buherka
addikt
Engem meg már szinte alig kötnek le a játékok, nem tudom mi van velem...lehet hogy kiöregedtem
...nem tudom
.
Itt ez a fasza vasam és alig-alig játszok.
Amúgy én is kiváncsi vagyok az új radeon szériára, hogy milyen lesz...leshet hogy felkötheti a gatyót az NV, főleg most, hogy mekkora kalap kaki eddig a 9-es szériaTalán a 9800GT nagyot fog durrani, kiváncsi leszek
...Állítólag 1GB-os lesz 512-es mem sávszéllel (DDR4
) ...ha ez lesz, akkor tarolni fog
-
-
-
bhtzf
csendes tag
-
-
buherka
addikt
A tuner kariknál nagyon vigyázz a Digitális jelre, mert nagy szopás.
Itt Pesten és vonzáskörzetében elvileg sugározzák a Retek-klub-ot, M1-et, meg a Duna TV-t digitális szórásban (DVB-T)[link].
Már nekem is volt MSI digitális tuner kütyüm és csak szoptam vele, semmit sem tudtam vele befogni, pedig DVB-T tuneres volt. Tehát maradj az Analógnál azt javaslom. Vagy már van olyan tuner is ami tudja mind a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged