- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
tavaly nyáron nagyon kerestem ezt a lapot ... de sehol nem lehetett kapni, azóta is fáj a szívem érte
-
Quan-Chi
őstag
FIGYELEM! ABIT IN9 FATAL1TY lapot vennék! aki meg akar tőle szabadulni az most szóljon, különben megveszem boltból.!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Maxxter #2555 üzenetére
ez akármeikkel előfordulhat... én pl Abit/Gigabyte párti vagyok! mind2ből sokat nyúztam már, és haverjaimnak is ezeket ajánlom! ...más:
nemt tudjátok véletlenül hogy az IN9 lap kezeli-e az 1066-os ramot? mert gyári adat szerint csak 800at viszi, használja valaki 1066on vagy felette? -
Quan-Chi
őstag
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Maxxter #2299 üzenetére
nem, most jelenleg nincs sajna PH-n, de kb 1hete még volt! 35.000be mérte a srác az x6800-at! ...elis vitték elég hamar! igazából azért nem ér szerintem többet egy E6850nél mert azis ugyanolyan jól húzható! régen nagy szó volt az EE, de mostmár egy sima proci is ugyanolyat megy szinte!
-
Quan-Chi
őstag
én most jelenleg egy IN9 + X6800 + 2x1gb A-data 1066EE + 9600gt konfigra gondoltam
remélem összejön, csak előtte el kell passzolnom a P4-es konfigom ... ha esetleg valakit érdekel egy CanterWood-os csoda szóljon
-
Quan-Chi
őstag
üdv mindenkinek! gépújítás előtt állok! és most komolyan gondolkodok hogy AW9D-MAX lapot vegyeg vagy IN9-et vagy P5K pro-t! szivem szerint 975, szemem szerint N650, eszem szerint P35 ...
veleki megtudná mondani h azonos konfig esetén mennyivel jobb egy p35 egy Nforce650-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest