- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz
Flame84 #12208 üzenetére
Köszi, a körbe ütögetés jó tipp volt. Levettem az ülőlapot, egyik kezemmel tartottam fejjel lefelé, másikkal fogtam a kalapácsot, így viszonylag könnyen lejött.
Az Office Plaza viszont szégyen, hogy jogszabály szerint háznál kéne javítaniuk vagy fizetni a szállítást, ők viszont direkt megtévesztik a vásárlókat és rájuk sózza a javítást..
-
Reaper
őstag
válasz
Flame84 #12195 üzenetére
+ idegen lény és Kbali:
Nekem van sajnos tapasztalatom a JYSK székekkel, én is azokkal kezdtem, olyan is volt, amit idegen linkelt, eleve törött volt az egyik karfa kibontás után, sebaj kaptam másikat, de fél év alatt az is letört, kaptam megint másikat garin belül, 1 év után cafatokra foszlott az ülőlap, ami azért vicces, mert nálad ezek szerint meg semmi baja nem volt. Pedig akkor még csak 70 kiló körül voltam. Utána jött szintén JYSK, valami ergo, szövet szék, sok állíthatósággal, kb 1 évet bírt az is, csak ott a teleszkóp, ahol bemegy az ülésbe, na az tört el és nem, nem ugrálok, rodeózok székekkel.
Ezek után jött a Markus, bőr, 50ezerért, már az első percben sokkal kényelmesebb volt, mint az előzőek, csak később kezdtek zavarni azok, amiket már leírtam. A karfát inkább le is vettem, úgy azok sem zavartak, de olyan masszív volt, hogy még szerintem sok évet ki fog szolgálni a jelenlegi gazdájánál is, nálam 3 vagy 4 évet volt.
Utána jött Noblechairs Hero, majd később HM Mirra, de hiába nem volt ezekkel már semmi baj, nem tudtam jól beállítani magamnak.
Jelenleg meg egy régi steelcase székben szenvedek ideiglenesen, amíg nem lesz valami fejtámlás Gesture-ra akció valahol.
Abban igazad van Flame, hogy a használt irodai cuccok simán felveszik a versenyt az új Markussal, de ha az ember mégis újat akarna, akkor nem sok lehetősége van 100 alatt. 80at meg pláne nem ér a Markus se, főleg nem a szövet. -
Pano
addikt
válasz
Flame84 #11292 üzenetére
Köszi.
Közben részben megoldottam. A gázrugót akárhogy próbáltam bármilyen videóval, sehogy se sikerült kiszednem. Állatkodni nem akartam, mert 14 naposba ment vissza és nem akartam, hogy belekössenek lepattogott festékbe, vagy bármibe.
Így valahogy beleügyeskedtem a dobozba a gázrugóval együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest