- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
4 éves emagos Kring Bokait lecserélem most erre, már kipróbáltam IKEA-ban, számomra jobb volt benne ülni, mint a JÄRVFJÄLLET-ben, (puhább az ülő és fejpárna) azt ott hagytam mikor 65-re volt akciózva pár hónapja, mert gondoltam, hogy le lesz ez is valamikor. Egyedül a karfa ócska nekem az a gumi bevonat nagyon nem volt kellemes a Bokaim műbőre után. Kemény és tapadós. Az nem zavar, hogy nem lehet állítani.
-
mikk2000
őstag
A barátkozás, és az üzlet két különböző dolog
Amúgy csak tréfálkoztam, de alapvetően elismerés volt kiolvasható a sorok között, amire kaptam ezt az ellenkező irányú gesztust.
De sebaj, műszérész alapvégzettséggel azért megkockáztatnám magam összerakni a székem ha veszek egyet (főleg ha eszetlen drágát) -
maglew
aktív tag
Itt mennyi a házhozszállítás? Vagy Magyarországon is lehet venni ilyesmi széket?
A műbőr noble vagy seceet jó minőségű anyagból van? Nem fog peregni pár év múlva a műbőr róla?
Melyik a legolcsóbb de kényelmes kategóriájú szék ezek közül? Próbáltam a black friday akciót de sehogy sem vonja le a 135 vagy 300 eur-t. Tudnátok segíteni ebben ?
-
Reaper
őstag
-
Reaper
őstag
-
Reaper
őstag
Én nem vízmértékeztem a széket, de nem tűnt fel, hogy csálé lenne. A padlóm mondjuk simán lejt, nem is tudnám megnézni.
Egyedül azt tudom, hogy amikor átültem ebbe, akkor kb ugyanaz a "megkönnyebbülés" volt, mint amikor a JYSK hulladékból a Markusba ültem. Sokat ülök benne, sokat mocorgok, van hogy kifektetem a háttámlát és úgy nézek videót. Persze még új, nem is kellene előjönnie semmi komoly hibának, de azt tudom, hogy a derekam pl nem fáj, se a könyököm, meg úgy egy teljes nap meló után nem úgy kelek fel a gép elől, mint akit összevertek. Persze nem vagyunk egyformák, biztos van, akinek pont nem lenne jó, de nekem, 185cm 80-85 kiló pont megfelel.
De az árak tényleg nagyon elszálltak, a Markust is nagyon gyorsan el is vitték, pedig nem adtam olcsón. -
Reaper
őstag
Mondjuk én pont egy 150 ezres "gamer" székre cseréltem Markust, pont az általad felsorolt gondok miatt, pl kartámasz. De a Heronak a Markushoz képest végre van értelmezhető deréktámasza is, beépítve, állítható, a Markusban ez már 3 év után kezdett "benyomódni", plusz a bőr is kezdett megnyúlni.
-
Lala6
őstag
Szia!
Én is szemeztem ezzel az IKEA MATCHSPEL székkel, de csak egy tapasztalatot találtam róla a fórumban, így ma elmentem inkább megnézni.
Egészen jó minőség, kényelmes benne ülni, bár a párnája lehetne kicsit vastagabb. Az ülőfelület műbőr, de érzésre teljesen bőr (értsd: nem az a gagyi fényes műbőr, mint általában lenni szokott). A karfa magassága gombbal állítható, viszont előre-hátra is lehet állítani, ehhez nincs gomb és elég könnyen elmozdul. A dönthetősége nekem pont jó, de azért feküdni nem nagyon lehet benne. Én úgy látom, hogy a fejtámla az csak dísz rajta, nem nagyon volt kényelmes kihúzva ülni benne úgy, hogy a fejem a támlán legyen.
Mindenesetre vettem egyet belőle, remélem legalább pár évet ez is kihúz nálam (a mostani vagy 10 éves).
Kipróbáltam a népszerű MARKUS széket is, ha már ott voltam. Azt kell mondanom, hogy mind közül ez volt a legkényelmesebb. Szinte feküdni is lehet benne, baromi jó az ülőpárnája, pont jó a vastagsága, extra kényelmes. A próbadarabon viszont már mozogtak a karfák, így ennél is kell néha egy kis rászorítás (volt a polcon is egy belőle, azon nem mozgott semmi). Ha nem +30000- Ft lett volna a különbség, akkor ezt választottam volna inkább, de így jobban megérte a MATCHSPEL.
-
SybenX
őstag
Igen van egy kis holtjáték a secretlabnál is, ez úgy tűnik minden gamer széknél ilyen.
Ami nekem újdonság volt, de lehet ezt tudta az arozzi is, csak sosem próbáltam, hogy hintázás közben is le lehet zárni hátradöntött állapotban.abridabri: Sajnos tényleg azt lehet mondani most már, hogy 100k alatt nem igazán van normális. Amíg egy ajánlott Spinelly kb 110k körül volt 1 éve és múlthónapban 130k volt, most pedig 160k...
A másik dolog pedig, hogy a hálót nem lehet szétülni egy tévhit, egy herman miller-nél esetleg igaz is. Olvastam nem 1-2 beszámolót ahol 1-2 év után az ülő részen a háló elkezd nyúlni még egy 600+ eurós Secretlab NeueChairnél is...ezért nem is gondolkodtam többet hálós ülőrészes székekben.
Egy Ikea Markus-t tudnék nyugodt szívvel megvenni 100k alatt jelenleg, de nem próbáltam, csak vélemények alapján mondom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest