- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BundyDr #10899 üzenetére
Tudom, hogy a Blue és nekem ők mondták a 12 évet kb. 1,5 hete
A linkelt hivatalos garanciát és a Steelcase álláspontját az oldalon elolvastad?Általános garancia állásfoglalás:
"Steelcase Inc. (“Steelcase”) Global Products Warranty includes Steelcase®, Coalesse®, and Turnstone® brand products. Steelcase manufacturers products for use around the world in every region. Products in two or more regions are “Global Products.”
The regional warranties (the Americas (including the United States, Canada, Mexico, the Caribbean, Central and South America), EMEA (Europe, except UK and Ireland, including Russian Federation, Middle East, Central Asia and Africa), United Kingdom and Ireland, and APAC (Asia Pacific)) continue to apply for any product not included in the Global Products Warranty."Global warranty:
"...Steelcase: Amia™, B-Free, Buoy®, Brody™*, ....
12 years"EMEA warranty:
"5 years
Chair gas lifts, Gesture™ and Leap™ 24/7 Chair with shifts use, foam
3 years
Gesture and Leap 24/7 Chair with Fame fabric in 3 shifts use" -
válasz
BundyDr #10897 üzenetére
A Steelcase garancia 12 év a Magyar forgalmazó elmondása alapján. A Steelcase oldalán ugyanakkor elég ellentmopndásos a dolog: [link] Eszerint a Global Warranty vonatkozik mindenre, melyet több régióban is forgalmaznak. Ugyanakkor pl. ebben benne van a Leap is 12 ével, de az EMEA garanciánál is ott van a Leap, de csak 5 évvel. Mondjuk itt oda van írva, hogy 24/7 használtra 5 év. Eléggé homályos, de elképzelhető hogy munkahelyre 5 évnek, otthoni használatra 12-nek értendő.
A Fern az 6/3 év a magyar forgalmazó infója alapján. -
LLKobe
veterán
válasz
BundyDr #10848 üzenetére
Van egyáltalán bármilyen mesh szék, ami használható és nem a Herman Miller, Steelcase, vagy Haworth?
Biztosan van, de én még nem találkoztam ilyennel.
Az az általános tapasztalatom (sajnos), hogy ha valaki komolyan gondolja, dolgozik benne, megvan rá a keret, akkor ebből a 3 márkából érdemes venni. Én is próbáltam ezer kiskaput, egyik se olyan. Főleg tartósságban.Közben az egyetlen dolog, ami miatt hálós, az az hogy harmad annyiba kerül az anyag hozzá, mint a szivacsoshoz.
Ez azért nem igaz. Egyrészt teljesen más érzés benne ülni, ezt lehet szeretni vagy nem szeretni. Másodrészt sokkal jobban szellőzik. Harmadrészt pedig kifejleszteni egy olyan mesh anyagot ami 5-10 év napi szintű terhelés után is olyan mint az új, az valszeg minden csak nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest