- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gubabela #11622 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. A legalsó pozíciónál lejjebb biztos nem fog menni.
Ha nem tervezed eladni, másnak odaadni vagy más nem fogja használni aki feljebb állítaná, akkor lehet nem érdemes foglalkozni vele.
Ha semmi problémád és kényelmes nem tudom mit csinálnék a helyedben. Kapsz új széket annak is lehet valami problémája, ha olyant fogsz ki.
Ugyanakkor a visszaküldés nem sok idő. Szétszerelés és visszacsomagolás, átadás. Majd jön a másik. Ez olyan kérdés amit mindenki magának tud megválaszolni. -
válasz
gubabela #11617 üzenetére
Haworth supportnak jelztem a problémát az email címükre írva. Küldtem egy fotót is hátulról a deréktámaszról, hogy melyik az a felső pozíció ahova visszaesik a támasz a maxhoz képest:
Küldték a visszaküldéshez a DHL tracking numbert és a doksit amit ki kell nyomtatni és ráragasztani a visszacsomagolt dobozra. A másik doksit pedig átvételkor aláírta a DHL és nálam maradt.
A tracking number megadásával a DHL oldalán kellett nevet, címet és átvételi időpontot megadni. Én valamikor délelőtt óra körül adtam meg az adatokat és még aznapra pár órával későbbre lehetett is kérni az elszállítás. Jött a futár, elvitte és utána a Haworth küldött is emailt az új szék várható érkezéséről, majd feladáskor a tracking number-ről. -
válasz
Marci112233 #11606 üzenetére
Hívd fel a Haworth Hungary-t és kérdezd meg megoldható-e valahogy. Fogalmam sincs. Szerintem utalással nem tudsz fizetni a weboldalon.
-
válasz
Marci112233 #11604 üzenetére
Magyar számla készül és a Haworth Hungary Zrt. készíti.
-
Már 5. napja folyamatosan használom a hibátlan deréktámasszal kapott Fern-t.
Mint azt írtam a tavalyi akcióban rendeltem Fern-t aminél 1-2 nap után elkezdett nagyon fájni az alsó derekam. Gyanús lett, hogy a deréktámasz nem marad meg a felső pozíciókban hanem pár fokot lecsúszik.
Utánajártam és megtudtam, hogy ez bizony egy ismert gyári hiba ami miatt nem lehet a deréktámaszt jól beállítani ezért cserélték is.
A mostani széknél a jó deréktámasszal mintha egy teljesen másik Fern széken ülnék. Szinte szó szerint értendő. Nem csak arról van szó, hogy megmarad minden pozícióban a deréktámasz ahova beállítom, hanem a deréktámasz is más érzésre. Nincs az a kemény erős nyomás amitől fájt az alsó derekam. Az alsó derekam már egyáltalán nem fáj a hibátlan székben.
Van egy olyan gyanúm, hogy olyan gyári hibás széria lehet aminél a deréktámasznak más problémája is volt a pozícionálás hibája mellett ami az egyébként aggresszív deréktámaszt még fájdalmassá is tette. -
válasz
Marci112233 #11597 üzenetére
Az oldaluk angol nyelvű és az EU store oldalon tudsz rendelni Magyarországra ahol forintban mnutatja az árat.
-
válasz
Marci112233 #11592 üzenetére
Ezt én sem értem. Ha megrendeled a Haworth széket a weboldalon házhoz szállítással megkapod és 14 napod van visszaküldeni. Addig pedig - biztonság kedvéért legyen 10-11 nap - tudod tesztelni.
-
válasz
Marci112233 #11586 üzenetére
Senki sem tudja mikor és meddig tart egy-egy akció. Black Friday-től szoktak lenni és talán tavasz elején általában, de biztosat nem tudni.
Nekem szerencsém volt, mert egyik napon novemberben pár órára rosszul állították be a dolgokat és a Fern akciójára rá lehetett még tenni a 20% kupont. Így 390k-ért fémvázas Fern-t tudtam venni deréktámasszal.
(Amit aztán visszaküldtem, mert volt egy selejtes sorozat hibás deréktámasszal és abból kaptam. A csere már itt van és azt nyúzom. A jó deréktámasszal olyan mintha egy másik székben ülnék. Elég nagy a különbség.)
Úgy látom a Zody ülőfelülete ugyanaz, mint a Ferné. Legalábbis nagyon hasonlít rá. Tudni kell, hogy sokaknak kemény lehet újonnan, de idővel felpuhul, bejáratódik 4-8 hét után (állítólag).
Minden gyártónál vannak szerintem hibás szériák adott székből vagy akár autóból is. Visszaküldhető, cseréltethető. Viszont ha jót kapsz és beválik számodra a szék, akkor egy jó minőségű, ergonomikus szék megéri hosszú távon a rászánt összeget.
360K sok pénz bármilyen székről is legyen szó, főleg mert sosem lehet tudni valóban adott szék megfelelő lesz-e. Mivel ingyen visszaküldhető ki tudod próbálni, csak figyelj rá, hogy 14 nap előtt küldd még vissza.
Ha a próbaidő alatt beválik és úgy látod meg is ér annyit a szék, akkor szerintem rosszul nem fogod érezni magad. Azt neked kell tudnod, mennyire sürgető vagy vársz egy következő akcióra és addig még nézelődsz, érdeklődsz, kipróbálsz ezt-azt (ha tudsz). -
válasz
gubabela #11582 üzenetére
Valahol rátaláltam a magyarázatára annak, hogy EU-ban miért ad sok gyártó kevesebb garanciát, mint USA-ban. Ennek oka pedig az, hogy EU-ban a garanciának átruházhatónak kell lennie míg USA-ban ez nem így van. Ez azt eredményezi, hogy kevesebb terméket tudnak értékesíteni a gyártók EU-ban mivel a hosszabb garancia miatt még jobban megéri használt terméket venni.
-
válasz
Marci112233 #11581 üzenetére
Olcsóbb a Haworth oldaláról rendelni amikor akció van és 14 napon belül kérheted a visszaküldést ami ingyenes. Haworth küld egy tracking number-t amivel a DHL oldalán tudsz időpontot egyeztetni az átvételre. A DHL megy és elviszi ingyen az eredeti dobozba visszacsomagolt széket, amin nem lehet sérülés.
-
válasz
coller21 #11558 üzenetére
Nem lehet, hogy hibás darabot kaptatok? Nálam ugyanez volt, de abból a szériából kaptam amelyiknél a deréktámaszt nem lehetett beállítani a teljes tartományban, mert 4-5 lépést mindig leesett magától. Ennek köszönhetően nem tudtam elég magasra állítani.
Igaz még csak fél napja használom a csere széket, de ennél már jó a deréktámasz és eddig úgy néz ki nem lesz gond, hogy be tudtam állítani elég magasra.
Legalábbis remélem. Kiderül pára nap múlva, mert az tény hogy valóban aggresszív a dseréktámasz, de a keménysége középen inkább a támasz közepén lévő téglalap alakú kemény, éles műanyagnak köszönhető. Nem értem miért így oldották meg. -
válasz
coller21 #11464 üzenetére
Enyémen a karfa 1-2 kis helyen a szélén enyhén sorjás. Nem zavaró.
Hátradőlésnél csak akkor dől kicsit hátra a támla, ha a legelső, 0-ás pozícióban, azaz nem lehet hátradönteni a támlát. Ez tapasztalatom szerint majdnem minden széknél jelentkezik. Ha a támlát beállítom, hogy hátra lehessen dőlni, akkor a maxnál nem mozdul tovább.
Ülőlap nekem teljesen fix és nincs ssemmilyen "hullámzás" hátradőléskor, hacsak nem arra gondolsz, hogy kissé emelkedik az ülőlap annak függvényében mennyire dőlsz hátra. Ez utóbbi normális, mert szinkronmechanikás.
A többi hibát sem tapasztalom.
Enyémen viszont a karfa tetején nyomot hagyott a csomagolás és jelen van a deréktámaszos hiba is, azaz lejjebb esik a deréktámasz 3-5 beállításnyit. Ezek miatt cserélik nekem.
Haworth minőségellenőrzése közismerten rossz sajnos. Előre félek, hogy rosszabb összeszerelésőt kapok cserében, mint ami most van.
Írj nekik, hogy miket tapasztalsz és kérj cserét ha számodra ezek problémásak. Ezt neked kell eldöntened. -
válasz
coller21 #11433 üzenetére
Nem szedtem ki, mert megy vissza a szék. Észrevettem, hogy a lumba nem tartja a fenti pozíciót és support azt mondta ez teljes csere lehet így már. Még nem írtak semmit hogyan zajlik és mikor lesz a csere. Lumbar kiszerelés garivesztéssel jár, de ha sérülés nélkül kiveszed, majd garis ügyintézés előtt visszateszed akkor nem gond.
Egyébként a lumbar és anélküli verziók közt 2000,- különbség. Ez ne legyen már akadály.
Ha nem szereted a nagyon előemelkedő, aggresszív lumbart akkor anélkül rendeld mindenképpen. A lumbarjának az is baja, hogy rontja a háttámla görbületét is és kevésbé lehet kényelmes a támlának dőlve ülni benne. Testalkat válogatja.
Ha kevesled a támaszt tudsz venni memóriahabo derékpárnát vagy nyakpárnát stb. és tökéletesen be lehet rakni. Reddit-en vannak erre javaslatok.
A fémvázasok a kevés tapasztalat alapján jobb összeszerelésűek, de hogy ennek mennyire van nagy számokban is valós alapja nem tudom. -
válasz
coller21 #11416 üzenetére
Bármelyik színt tudod lumbar és anélkül is venni. Az alap - legolcsóbb - fekete az műanyag vázas. A többi - tudtomal - aluvázas.
Legyél tudatában, hogy a Fern lumab supportja rendkívül aggresszív! Én azzal vettem és ha nem küldöm vissza ki fogom szerelni (ami nem egyszerű) és tesztelem úgy is pár napig. -
Elkezdődött. 25% van Embody-ra. Kár, hogy ide nem szállítanak sehonnan sem.
-
válasz
fahrii #11366 üzenetére
Nagyon kevés olyan vélemény található, ahol egy emer mind a műanyag, mnd fém vázassal rendelkezik, de általános tapasztalat az, hogy a fém valamivel összerakottabb, precízebb. Persze ez lehet nem mondható el általánosságban néhány ember tapasztalata alapján.
Az árral kapcsolatban éppen ezért írtam, hogy a fullos, teljes áras Fern-hez képest már megondolható lehet Embody-hoz még hozzátenni, de mind tudjuk, hogy mindegyiknek van előnye és hátrány és azt is, hogy embere válogatja kihez mi passzol jobban. A Fern nagyon jó szék (390 volt az akció+kupon). Ugyanakkor a Fern-re hiatalosan csak 2 év garancia van, 5 pedig arra ami amúgy sem szokott elromlani. Embody-ra pedig teljes 12 év. Ez sem mindegy. Office-nál a Gaming Embody-t néztem ami csúnya 870e. Nagyon túláraznak.
A Fern-t anno a bemutatóteremben 4 órát használtam, most itthon jóval többet egy nap, barátkozom, szokom.
A kartámaszon a kartoncsomagolás által okozott sérülés viszont zavaró. Ha nem cserélik ki visszaküldöm akkor is, ha egyébként nem küldeném. Remélem tudják azt csinálni, hogy csak a kartámaszt küldik és kicserélem, mert szerencsére egyébként minden apró ismert , az EU-s hírhedt, gyengébb QA miatti "típushibától" mentes darabot sikerült kifognom. -
válasz
fahrii #11364 üzenetére
Nekem ma jött meg az alu vázas Fern. Bemutatóteremben műanyagot próátam. Nem csak esztétika és mások is azt tapasztalják, hogy az alu vázas stabilabb és nincs vele annyi "probléma" alapból, mint műanyag társával.
Enyémen például minden precíz, nem mozog, nem lötyög. Akár forward tilt van, akár hátra, akár felállok és leülök nincsenek elmozdulások. A karfa az picit lögyög a tokban, de ez sem vészes. Persze lehet csak szerencsések vagyunk mert a felhasználói minta elég kicsi.
Viszont egy nap után azt mondom a teljes árát ez a szék nem éri meg. Ahhoz inkább már hozzátesz az ember és Embody-t vesz, persze mindenkinek más jó. Puding próbája az evés. Viszon az elrontott dupla 20% "akciójuk" (akció+20% kupon) miatt megéri.
Egy hetet szokom aztán meglátom visszamegy-e és Embody lesz-e helyette.
Ami viszont valóban kritikán aluli az a csomagolás amiben szállítják. A két kartámasz sérült a felette lévő bordás kartonpapírtól. Rendesen látszik a bordázat a kartámaszon...
Továbbá az ülés hátsó részén is kb. 5 centi vékony vonalban bemélyed a szövet és a szivacs. Ez úgy látszik kezd elmúlni. Elég rugalmas hozzá, de a kartámaszon a kartonlenyomat nem igazán málik el. Ezeket jeleztem is a Hawort-nak. Kíváncsi leszek mit mondanak.
Mellékesen a Forward Black jól néz ki élőben számomra és egyáltalán nem króm hatású. -
A sima fekete full műanyag. A többinek fém váza van. Azt mondják a karfa és az egész minősége a fém base-eseknél jobb. Majd kiderül milyen élőben a Forward Black. A csillogós króm nekem sem szívem csücske, de nem is írtózom tőle.
Lumbar-ral rendeltem. Azt ki tudom - még ha körülményes is - venni, ha nem jön be hosszútávon. Lumbarost próbáltam a bemutatóteremeben. Számomra elég vegyes volt. Volt, hogy túl aggresszívnak éreztem máskor meg pont jónak. 4 órát tudtam tesztelni. Meglátom milyen lesz napi használatban. -
Amire válaszoltál, hogy hol van ott is írtam, hogy unboxed. Másrészt ugyanúgy az eredeti garancia van erre is. Sőt ha személyesen mész érte még választhatsz is, megnézheted szerintem bár elég messze van.
Amúgy az évi 1-2 alkalommal lévő 25-30%-os HM akciónál újonnan sem sokkal több. Igaz ide nem szállít az oldal szerint pl. a német HM, de meg lehet velük beszélni hogy mégis. -
-
válasz
Beantech #10931 üzenetére
A legjobb, ha mindet kipróbálod személyesen. A marketplacen a refurbished Aeron-ra van még gari is. Képen sem néz ki rossznak, de mindenképp próbáld ki a székeket. Lehet a te alkatodnak pont nem lesz a legjobb stb.
Amúgy lehet kifogni jó állapotú használt székeket. Főleg a refurbished (felújított) székeknél. -
Nem is kell a vádliig érnie. Kb. derékszögben (kicsit feljebb) kéne lennie a comboknak a lábszárhoz képest és 3-4 ujjnyi helynek lennie az ülés elejétől a lábszárig a comb alatt.
Ha nagyon érdekel javaslom pl. ezt a videót, illetve a youtube csatornáját. Ő valóban az akinek mondja magát és nagoyn sok hasznos videója van a testtartásról stb. -
válasz
Angie™ #10920 üzenetére
Isten ments, hogy bárki anyagi helyzetébe belemenjek, mert mindenki maga határozza meg a prioritásokokat és ismeri saját akutális helyzetét emiatt ne is reagálj erre a részre.
Azonban a profilodat nézve a helyedben nem azon a széken sprórolnék amiben hosszú órákat töltök. Lehet most még nem gondolod mekkora súlya van ennek, de amikor hosszú évekkel később megérzed akkor már késő lesz és bánni fogod.
Ha most épp nem is, de ha később úgy látod megengedheted akkor várj még egy picit vagy majd később cserélj egy megfelelőbbre. De ez csak az én meglátásom. Saját káromon tanultam meg a nem túl jó szék és a rossz testtartás következményét.
(Inkább utóbbi, mert a székek amiket használtam nem tartottak kordában és én magamra nem tudtam figyelni. Ösztönösen rosszul ültem mindig.) -
válasz
BundyDr #10899 üzenetére
Tudom, hogy a Blue és nekem ők mondták a 12 évet kb. 1,5 hete
A linkelt hivatalos garanciát és a Steelcase álláspontját az oldalon elolvastad?Általános garancia állásfoglalás:
"Steelcase Inc. (“Steelcase”) Global Products Warranty includes Steelcase®, Coalesse®, and Turnstone® brand products. Steelcase manufacturers products for use around the world in every region. Products in two or more regions are “Global Products.”
The regional warranties (the Americas (including the United States, Canada, Mexico, the Caribbean, Central and South America), EMEA (Europe, except UK and Ireland, including Russian Federation, Middle East, Central Asia and Africa), United Kingdom and Ireland, and APAC (Asia Pacific)) continue to apply for any product not included in the Global Products Warranty."Global warranty:
"...Steelcase: Amia™, B-Free, Buoy®, Brody™*, ....
12 years"EMEA warranty:
"5 years
Chair gas lifts, Gesture™ and Leap™ 24/7 Chair with shifts use, foam
3 years
Gesture and Leap 24/7 Chair with Fame fabric in 3 shifts use" -
válasz
BundyDr #10897 üzenetére
A Steelcase garancia 12 év a Magyar forgalmazó elmondása alapján. A Steelcase oldalán ugyanakkor elég ellentmopndásos a dolog: [link] Eszerint a Global Warranty vonatkozik mindenre, melyet több régióban is forgalmaznak. Ugyanakkor pl. ebben benne van a Leap is 12 ével, de az EMEA garanciánál is ott van a Leap, de csak 5 évvel. Mondjuk itt oda van írva, hogy 24/7 használtra 5 év. Eléggé homályos, de elképzelhető hogy munkahelyre 5 évnek, otthoni használatra 12-nek értendő.
A Fern az 6/3 év a magyar forgalmazó infója alapján. -
válasz
fahrii #10889 üzenetére
Ez kb. ugyanannyi mint az alap embody és Embody-hoz a fejtámasz még 100-130k...
Tenyleg el kell menni kipróbálni a Kinnarps Plus 8-at és Capellát. Azok fullosan bruttó 450k körül vannak és vannak olyan jók, mint ezek. Igaz nem olyan modern kinézetőek, de engem nem érdekel ez a része. -
válasz
fahrii #10886 üzenetére
Azért a Fern garancia is csak fele a másik két márkának.
Viszont a fejtámaszos Gesture ára meglepett. Gaming Embody vagy sima alap Embodyhoz képest volt drágább? Mert ha drágább a gaming Embody-nál, akkor Gesture kuka. Pedig eddig afelé hajlottam
Lehet a Kinnarps Plus lesz a befutó végül nálam. (Bár arra csak 5 év a gari.)
Vagy amit kolléga ajánlott: használt Leap v2 és ha nem jön be továbbadom. -
-
Há de én pont ugyanazt magyarázom, hogy munka közben nem sok értelme a fejtámlának... Viszont zenehallgatásnál ha hátradőlsz akkor van. Vagy akár filmnézésnél szék leenged teljesen, hátadől és akkro is van. Azért, mert nem a nyakam erőlködik, hogy tartsa azt a nagy nehéz fejem.
-
Az pont rossz ha előre van tolva a fejtámasz... A síkban maradó ugyanolyan rossz.Sajnos épp gyógytornászhoz járok pont az előredőlős fejnek/támasz-nak köszönhetően amit MR és a nyakcsigolyák görbülete stb. egyértelműen bizonyított sajnos.
A fejtámasz szerepe az, hogy hátradöntött széknél ne neked kelljen megtartani a fejed és feszüljenek a nyakizmok. Az a szerepe, hogy a nyakard/tarkód támassza meg ilyenkor. Nem pedig az, hogy előretolja a fejedet egészségtelen pozícióba.
Ha úgy érzed magad hátradöntve a székben, mint fodrásznál akkor nem kéne hátradülni, mert ahova nézel ahhoz nem jó az a pozíció. -
válasz
rAY.BAN #10855 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem ás megszűnnek az évek óta tartó álmatlan éjszakáid.
A Kinnarps Plus és Cappela tényleg nagyon jók. Ha egyszer lehetőséged lesz vlaahol megnézni őket ne szalaszd el.
Leap v2-vel kapcsolatban körbenézek mit találok. Lehet a végén oda jutok ahova Te. Lesz egy Leap v2 és mellé egy Embody csak a beszerzés sorrendje lesz más. -
Székválasztás előtt állok. Végigjártam minden bemutatótermet ahol az általam kiszemelt székek kipróbálhatóak voltak: Hermann Miller Embody, Haworth Fern, Kinnarps 8000 Plus és Capella, Steelcase Leap v2, Amia és Gesture.
- Embody-t 1 hétre ki lehetett kérni próbára
- Haworth-nél és Kinnarpsnál is 4-5 órát dolgozhattam a kisezemlt székben
- Steelcase-nél ez a lehetőség nem éltMindenhol rendkívül segítőkészek voltak. Le a kalappal mindegyik cég előtt!
Az Embody volt az első. Az 1 hét majdnem végig szenvedés volt benne. Nálam előjöttek a problémák amiket számtalan helyen olvasni: hiányzó deréktámasz, túl erős nyomás alderéknél a 8 darab pontszerű elem miatt.
Az 5. nap végén viszont valami a helyére került. Sikerült eltalálnom a megfelelő beállítást és az évtiezedes rossz ülő pozíciót is megszoknom amellett, hogy megtanbultam hgoyan kéne ülni benne. Még maradhatott volna pár napot.
Az összeszerelése, minősége első osztályú, de kartámasz állíthatósága óriási baklövés. Nagy hátrány.Következő a Fern volt. A deréktámasz túl agresszív volt. Lehetz megszoknám 1-2 hét után, de a pár óra alatt tolakodó volt folyamatosan. Sajnos deréktámasz nélkül csak egy szövettelen támlás volt amin viszont hiányoltam a deréktámaszt. Lehet megszoknám 1-2 hét alatt, de kockázatosnak vélem.
Fejtámla a nevetséges kategória, de ezt tudtuk eddig is. Lehet venni hozzá Atlas fejtámlát ami már sokkal jobb, de elüt a Fern designtól és további kiadás.
Másrészről engem csak a Digital Knit-es verzió érdekelne ami nálunk sajnos nem elérhető. Kartámasz nagyon jól állítható velég lögyögős és könnyen elmozdult a helyéről ha nekiütköztem.Jött a Kinnarps 8000 Plus és Capella, amit az európai Herman Millernek is neveznek... teljes joggal. Zseniális székek. A beállíthatóságuk, kényelem és ergonómia első osztályú. Ezeken a székeken mindet is lehet állítani. Olyan dolgokat is, amiket máson nem igazán főleg nem így együtt. Forward tile is állítható amit itt megtudtam, hogy milyen hasznos tulajdonság. Nagyon kéne a tröbbi székre is a forward tilt.
Fejtámasz állíthatóság és annak megoldása valami technikai csoda számomra.
Egyénre szabhatóság szempontjából talán ezek a legjobb székek. Viszont az alkatrészeket nézve azokról nem biztos, hogy elmondanám ezt. Ezt az 5 év grancia is jelezheti. Igaz az 5 év teljeskörű, mindent is cserélnek.Steelcase Leap nagyon meglepett. A háttámla olyan kényelmes és rugalmas a dinamiku jól állítható deréktámasz mellett, hogy megkockáztatom még az Embody-nál is jobb. Szintén mindent lehet álllítani rajta és a kartámasz ott marad a helyén. Nem mozdul el nekiütközéskor olyan könnyen. Egyetlen negatívum, hogy alacsony a támla és - bár fejtámla nem volt, de képek alapján az sem állítható olyan széleskörűen. Tesztek szerint is inkább a meh kategória. Ez és az alacson támla számomra - bár nagyon kényelmes szék - hosszú távon nem biztos, hogy beválna.
Steelcase Gesture. Nagyon jó szék. Talán jobb is mint a Leap, de... A Leap deréktámasza és háttámlája azonnal olyan érzést nyújtott aminél meg megrném kockáztatni azt, hogy a rövid próba alapján megvegyem bízva, hogy hosszú távon is kényelmes lesz. Ezt a Gesture-nél nem biztos, hogy megtenném. A Gesture deréktámasza nem állítható magasságban és számomra nem volt a legjobb pozícióban. Fejtámasz tökéletesen állítható. Nehéz döntés lenne választani a kettő közül a Leap hátránya mellett is. Főleg, hogy átülve egyikből a másikba mindig épp az tánt kényelmesebbnek amelyikbe átültem.
Lehetne minden apró részletről beszélni, de úgyis mindenkinek magának kell kipróbálnia. Az biztos, hogy az Embody-t gondoltam befutónak, de a körjáratom végén talán még dobogós sem lett.
Jelenlegi rangsorolásom saját rövid tapasztalatom alapján:
Garancia:
1. Hermann Miller (12/6 év)
2. Steelcase (12/5 év)
3. Haworth (7 év)
4. Kinnarps (5 év)Egyénre szabhatóság:
1. Kinnarps Capella
2. Kinnarps 8000 Plus
3. Steelcase Gesture
4. Steelcase Leap v2
5. Haworth Fern
6. HM EmbodyKényelem:
1. Steelcase Leap v2
2. Steelcase Gesture
3-4. HM Ebody és Kinnarps 8000 Plus
5. Kinnarps Capella
6. Haworth FernÁr:
1. Kinnarps
2. Haworth
3. Steelcase
4. Herman MillerA baj az, hogy nagyon nehéz döntenem, mert mindegyik nagyon jó szék volt függetlenül attól, hogy egyes szempontok alapján hol állnak a sorban nálam.
A Leap v2 a hihetelenül jó háttámla miatt nagyon bevéste magát az emlékeimbe. Kéne egy Gesture a Leap háttámlájának megoldásával.
Az Embody bár jó pár napig szenvedős volt ugyanakkor nagyon érezhtem, hogy a testtartásom jobb még akkor is amikor feálltam és kényszerített arra, hogy jól üljek. Nem lehetett hibázni önkéntelenül sem, mert elkezdett kényelmetlen lenni.
A Kinnarps ha nem csak 5 év lenne a garancia szintén győzedelmeskedhetne, sőt...
A Fern az egyetlen aminek a megvételén a tapasztalataim alapján nem tudok gondolkodni. Jó az is, de hogy a deréktámasz mélysége nem állítható és vicc kategória a fejtámla...Már így is túl hosszú lére eresztettem a mondanivalómat, de egy újabb egyéni meglátás remélhetőleg segít másokat is. Mindegyik cég nagyon kedves volt szóval ha bárki ebben a kategóriában gondolkodik keresse fel őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest