- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dvd_R+ #11795 üzenetére
Privát vélemény, de az elérhető információk alapján egy nagyban műanyagból (ráadásul olcsóbb üvegszálas műanyagból) készült székre kívánod lecserélni a nagyban azért minőségi műanyag és fém alapra épített Mirra-t (függően milyen változatod van persze).
Lebeszélni nem beszélnélek le róla abból a szempontból, hogy legalább lesz valaki, aki első kézből mesél milyen egy HM Mirra székből egy gamer Fractal Design székbe átülni.
Hogy többet tud, az esetleg meglehet, de hogy tartós lesz-e... Hát a felől nekem erős kétségeim vannak (5 év gari a szerkezetre, 3 év a szövetre és "puha" részekre... a HM az új székeire 12 év garit vállal, szerinted ez mit sugal?). Igen, a SecretLab meg hasonló márkákhoz képest kétség kívül minőségi szék - de nem azokhoz mérünk azért ilyen áron már.Én pont ma rendeltem használt fullos Mirra 2-őt az Offeco-tól, és biza szállítással együtt 300e Ft-t pengettem ki érte...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
LLKobe
veterán
Én inkább megtartanám a helyedben, ha nincs valami feature ami nagyon hiányzik és kényelmes. Az minden szempontból egy baromi jó szék, van már olyan ami többet tud, de azok a 400 és fölötte kategória újonnan.
Az ismerősöd nem véletlen mozdult rá
HM a legjobb székgyártó, onnan szinte minden downgrade, a fractal meg biztosan.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Marci112233
addikt
Szerintem jobbat nem fogsz találni abban az ársávban, legalábbis ahogy én néztem a te mostani széked, még használtan is ami jó állapotú 200 körül mozog. Ami meg jobb annál szerintem inkább 400 fölött lesz csak. Így ha jó még a szék én nem váltanám le az tuti. És a Haworth Zody-val az újjal szemeztem, de végül maradtam a barátibb árú használtnál.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest