- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HEJ]_10375
csendes tag
válasz
fadam91 #10779 üzenetére
A fórum bejegyzéseitek szerint tavaly ilyenkor, június közepe fele volt a Haworth pörgettyű, idén egyelőre nem látom jelét, továbbra is csak az a 25% van érvényben, amit eredetileg május végéig hirdettek, de ismét csak ennyiért van.
Fapados fekete Fern esetében ez pl. 385ezer hufi... -
Chronos85
tag
válasz
fadam91 #10195 üzenetére
3 újjnyi résre van a comb és az ülőrész nálam állítva ha derékszögbe teszem le a lábam, lehetne még kintebb húzni ha teljesen kihúzom akkor megvan a 2 viszont akkor már zavart a rés hátul. Ha jól rémlik egyes fokozatra van állítva a hátra döntés, nem egyenes háttal ülök az asztalnál így nem zavar. Tény hogy van rés, de -elnézést a kifejezésért- így nem lóg le a seggem.
Ha van rá lehetőség mindenképpen javaslom, hogy próbálja ki az ember. Sajnos ezzel a magassággal nekem nem sok választásom maradt. 7évig nyúztam egy IKEA Markust, az asztalon tartom a kezem így a kartámasz ott nem volt gond, de át kellett szerkesztenem a "hátmerevítőjét", de így is több minden zavart meg öregedtem is és annak ellenére hogy odafigyelek kezdtem érezni a hátamon, nagyon nem egy kategória a kettő nem véletlen tükrözi ezt az ár is.
-
Veron
addikt
válasz
fadam91 #9624 üzenetére
köszi szépen az infot.
Én az A és B Aeron között filózom. Az A talán keskeny ülőfelületben, de a kartámasz pont ezért közelebb van 2 cm-rel, ami kényelmesebb számomra.
Érdekes módon mind az A mint a B ülőlapját nagyjából egyforma hosszúnak éreztem. B-nél egy ujj, A-nál másfél fér be a térhajlat és az ülőlap közé. -
Veron
addikt
válasz
fadam91 #9622 üzenetére
Szerintem, ha egyedi gyártású, akkor nem küldheted vissza.
Hogy jutottál el a Haworth-be? Egyeztettél időpontot, vagy besétáltál? Ha előbbi, akkor milyen számon érted el őket?
Aeron vs Fern csatában inkább Fern tetszett jobban és miért? Milyen magas vagy?
Több kérdésem nincs
Köszi! -
rAY.BAN
tag
válasz
fadam91 #9617 üzenetére
Kicsit ha visszagörgetsz mindent részletesen már leírtunk, de TL;DR:
Magyar Steelcase forgalmazó: Blue.hu [link] Náluk lehet személyesen kipróbálni, Váci úton vannak, énis voltam, jó hely. Árakat leírtam korábbi postba.
Én innen vettem fullos Gesture-t ami 1100 EUR körül volt: officechair-4u.com [link]
A fejtámla nélküli verzió 1000 EUR alatt megáll postával (75 EUR)Have fun
-
Veron
addikt
válasz
fadam91 #9613 üzenetére
Legalább tudtál beszélni a Haworth-tel.
Én nem érem el őket telefonon és emailben is csak hatalmas csúszással válaszolnak, de akkor sem minden kérdésre. Ilyen szempontból vállalhatatlan a Haworth, az említett Europa Designnál pedig minden kívánságom lesték... nyilván sokkal magasabb vételárért.Van itt valaki aki 170 cm/63 kg körüli méretekkel használt Aeront. Ha igen, melyik méretet?
-
rAY.BAN
tag
válasz
fadam91 #9310 üzenetére
Hogy őszinte legyek ennyit a Fern szerintem nem ér. Az alap verzió sztem max 350k-t ér meg, a fullos (fejtámla, digital knit, +/- lumbar) meg kb 450k-t.
Igen, az egyik magyar forgalmazónál 600k HUF bruttó pont a sima Embody, a Logitech-es verzió - ami elvileg jobb - az 716k HUF. Itt is felmerülhet a kérdés, hogy megér-e ennyit, de olyanom nincs és még nem is ültem benne, ezért erről én nem tudok nyilatkozni. Viszont több tesztet is néztem róla, és az sem tökéletes ám - karfát szidták többen is.
-
rAY.BAN
tag
válasz
fadam91 #9308 üzenetére
A magyarországi forgalmazónál tudsz olyat összerakni amit akarsz, de amit leírtál az kb 600k HUF körül lesz, minimum.
Digital knit + lumbar az a Haworth oldala szerint kb 1560$, ami mai áron 546k HUF. Ehhez jön hozzá az áfa különbözet, ami ha jól tudom 17%, (US = 10%) a végösszeg úgy 638k HUF, plusz amit még a magyar forgalmazó erre rátesz. De kérdezd meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest