- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karoly1600
újonc
Na voltam hétfőn ikeaban és kipróbálgattam az összes széket. Legjobban a markus felel meg az én igényeimnek és érdekes módon kényelemben is lekörözte a 100-as körüli társakat is. Kérdésem tehát annyi, hogy megérheti egy ilyenre beruházni vagy nagyon gyorsan megadja magát?
-
karoly1600
újonc
Persze, nem is mondtam hogy mindegyik szar, csak legtöbbször steelcase volt megemlítve olcsóbb kategóriából, így mertem arra gondolni, hogy talán az a legmegbízhatóbb tartósság szempontjából. Amazonon viszont volt pár vélemény steelcase-ről amelyben arról beszéltek hogy például a keréknél széttört a szék fél év használat után, bár ott általában nem volt megemlítve hogy mennyivel haladták meg a maximum teherbírását a széknek, stb. Jelenleg most úgy vagyok a dologgal, hogy bármi jobb lenne a mostaninál de elhamarkodottan viszont nem akarok dönteni azért is kérdezek körbe.
-
karoly1600
újonc
Visszaolvasva arra következtetek, hogy akkor végülis ha olcsóbb kategóriás széket szeretnék ami x év után sem esik szét napi 8-12 óra használat után akkor steelcase-ben gondolkodjak mindenképp? Bocsi hogy még egyszer rákérdezek de biztos ami biztos.
Előre is köszi mindenkinek! -
karoly1600
újonc
Steelcase-ről nem olvastam sok jót amazon reviewkban. Az sem baj ha kicsit meghaladja a keretemet, csak akkor legyen tényleg megérős.
-
karoly1600
újonc
Sziasztok! 178cm és 63kg vagyok, milyen széket ajánlanátok átlag napi 8-10 óra használatra? Jöhet mesh/textil anyag szempontjából, többit annyira nem preferálom. Keret olyan 60-70k körülbelül. Jelenlegi székem valami noname hulladék de a gázrugó leenged még az én súlyom alatt is, illetve rendkívül kényelmetlen több óra játék után, így úgy gondolom már érett a váltás. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest