- Ezentúl AI vizsgálja szervizeléskor az autót
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
karoly1600
újonc
Na voltam hétfőn ikeaban és kipróbálgattam az összes széket. Legjobban a markus felel meg az én igényeimnek és érdekes módon kényelemben is lekörözte a 100-as körüli társakat is. Kérdésem tehát annyi, hogy megérheti egy ilyenre beruházni vagy nagyon gyorsan megadja magát?
Mindig megéri!
-
karoly1600
újonc
Persze, nem is mondtam hogy mindegyik szar, csak legtöbbször steelcase volt megemlítve olcsóbb kategóriából, így mertem arra gondolni, hogy talán az a legmegbízhatóbb tartósság szempontjából. Amazonon viszont volt pár vélemény steelcase-ről amelyben arról beszéltek hogy például a keréknél széttört a szék fél év használat után, bár ott általában nem volt megemlítve hogy mennyivel haladták meg a maximum teherbírását a széknek, stb. Jelenleg most úgy vagyok a dologgal, hogy bármi jobb lenne a mostaninál de elhamarkodottan viszont nem akarok dönteni azért is kérdezek körbe.
Mindig megéri!
-
karoly1600
újonc
Visszaolvasva arra következtetek, hogy akkor végülis ha olcsóbb kategóriás széket szeretnék ami x év után sem esik szét napi 8-12 óra használat után akkor steelcase-ben gondolkodjak mindenképp? Bocsi hogy még egyszer rákérdezek de biztos ami biztos.
Előre is köszi mindenkinek!Mindig megéri!
-
karoly1600
újonc
Steelcase-ről nem olvastam sok jót amazon reviewkban. Az sem baj ha kicsit meghaladja a keretemet, csak akkor legyen tényleg megérős.
Mindig megéri!
-
karoly1600
újonc
Sziasztok! 178cm és 63kg vagyok, milyen széket ajánlanátok átlag napi 8-10 óra használatra? Jöhet mesh/textil anyag szempontjából, többit annyira nem preferálom. Keret olyan 60-70k körülbelül. Jelenlegi székem valami noname hulladék de a gázrugó leenged még az én súlyom alatt is, illetve rendkívül kényelmetlen több óra játék után, így úgy gondolom már érett a váltás. Előre is köszönöm a segítséget!
Mindig megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest