Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Iszonyat drágulás volt az elmúlt hónapokban. Mömaxban vettem egy széket nyár elején. Irodaszék, 140 kilóig, felhajtható karfával, ez nálam kritérium volt. Ja és extra széles, 53 cm karfák közt, ülőfelület 53-56 cm. Látatlanban rendeltem be, van is hibája (Design -> van egy rés a ülőfelület és a háttámla közt, amit teljesen hátra és felhúzódva érzek a hátsómmal, ami zavaró. De nem tudtam szétszedni, így maradt. Fogóval nem akartam nekiesni...) [Rom]
De a lényeg. Ez a szék mikor vettem, 45000 körül volt. Nyár végére 70, kb. 2 hete 80, most pedig 100000 forint.
Sima, relatív gagyi műbőr szék. Agyrém.
Most nézegettem lomiban (nem röhög) Razer Iskur X széket. 80-ért adják, új. (Több is van nekik, nemtom honnan szerezték.)
Hát őszintén, az az enyémhez képest is egy fosch. Csillivilli persze. De brutál áron (boltban legalábbis) megy, keskeny, az oldaltámaszok cseszik a lábam, egyszerűen nekem pici, hiába 180kg-os. Nekem nagyon kényelmetlen. Ja és persze műbőr szar ez is.Mindezek alapján tényleg, mit is várhat az ember 30-40-50-ért?
Irodába kaptam egy extra teherbírású széket. Mechanika egyszer széthullott, jöttek kicserélték. Gar lejárt, azóta széthullott a mechanika újra, szétfoszlott, foszlik a karfa puha műanyag felső része, a gázrugó szarakszik stb. 200e.... Nem csak a súlyom, a 60 kilós kákabélű kollégák alatt is ugyanez van, nekik is esik szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs