- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#21346560 #3485 üzenetére
Jó hát írtam neki, hogy nekem ez így nem kerek, személyesen meg nem tudom átvenni, mert messze vagyok, felejtsük el egymást. Max 10% esélye lehet, hogy kamu, de már szívtam meg aprón, nincs kedvem kockáztatni, meg annyira nem sürgős. Marad a szolgáltatói eszköz routernek, amíg találok egy normálisat.
-
totron
addikt
válasz
#21346560 #3185 üzenetére
Nem, a többség nem ilyen ultragenya, hanem mondjuk megküldik a terméket emberi időn belül, eleve elő sem áll ilyen helyzet vagy ha extrém esetben alakul is ilyen, akkor nem egyből azzal fenyegetőznek, amivel ezek. Ez szélsőséges esetnek számít azért. Alapvetően nincs baj a webes üzleti érával. Tékozló Homár kalendáriumot felütni azért nem árt.
-
totron
addikt
válasz
#21346560 #3183 üzenetére
Vannak követelésrendező cégek ilyen jogkörrel sajnos polgári peres eljárás keretében. Behajtandó díj + saját díj + késedelmi díj + talán bíróság eljárás díja is. Tud dagadni. Jó, legyen, csak az ilyen legalja webáruház ne keresztezze az ilyen eljárást útját, mert így inkorrekt. Bicskanyitogató amit művelnek eleve, az meg teljesen illik a jellemrajzba, hogy mivel fenyegetőznek. Oda kell lépni nekik és többszörösen felnyomni a fogyasztóvédelemnél. Egyéb esetben folytatják a maguk kis játékát, akadálytalanul... Azt sem tartom kizártnak, hogy a behajtótól kapnak %-ot, de nem akarok konteóba átcsúszni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#21346560 #2806 üzenetére
Általában az van, hogy nincs raktáron, és idő, amíg beszerzik. Én ha nagyon megnyúlik az idő, akkor írni szoktam nekik, hogy lemondom a rendelést, mert már 2 hete semmi hír róla, aztán akkor még aznap fel szoktak hívni, hogy megdumáljanak. Garanciális ügyem még nem volt velük, nem tudom, hogy mennyire segítőkészek azzal kapcsolatban. Eddig pozitív a véleményem róluk, de engem általában nem zavar, ha több hetet kell várni valamilyen alkatrészre. Ha azonnal kell valami, akkor jobb nem tőlük rendelni. Igazából akkor jobb bemenni egy boltba és megvenni személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest