- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én meg átmentem a Vianniba wc papírt venni, megvoltam 1 perc alatt... Garanciális ügyekről beszélek, nem arról, hogy milyen az eladás a boltban...
Iponról csak annyit, hogy nekem hibás monitort küldtek tele ujjlenyomattal. A végén úgy tudtam kiszállni a dologból, hogy dupla szállítási költséggel szegényebb lettem, mert nem voltak hajlandóak 3 napos cserére, plusz 3 hónapig náluk volt a pénzem.
-
inf3rno
nagyúr
Addig jó, amíg személyesen csinálod. Ha az ország másik részéről próbálod elérni őket, akkor nem válaszolnak, ha mégis visszaírnak, akkor meg nem küldenek futárt. És ez 20k-s egérnél volt garancia ügyintézés, nem 300k-s kijelzőnél.
Nálam egyelőre Ipon, Alza tiltólistás, de Aqua-tól és Edigital-tól se vennék semmit 10k felett és a Microstore-nak sincs túl jó hírneve, bár tőlük is rendeltem már. Hardverkertől szoktam rendelni, de gondolom majd ők is kihullanak, ha egyszer garanciáztatni kell náluk. Egyelőre megúsztam. A tartósabb dolgokat, mint pl SSD, CPU, memória hardverapróról veszem. Több értelmét látom így, mert ki van próbálva, biztosan működni fog, szemben a boltival, aminél van pofájuk ugyanúgy használtat küldeni és sokszor olyat, ami ráadásul még hibás is.
-
lafaty80
addikt
Email megvolt, majd válaszolnak, gondolom...
Amúgy igen, egy normális webhelyen, ha kosárba rakod a terméket még nem fogja "fogni" a készletet, de amint meg is rendeled, már nem kellene elérhetőnek lennie.
Inkább csak akkor zavarna, ha nem tudnának szerezni ilyen terméket, ami borítaná a hitel összeget és kérelmet is. Gondolom nekem kellene újra szívni vele. Szrencsére nem létszükség még egyik termék sem.
-
inf3rno
nagyúr
Békéltető testület, amihez lehet fordulni ilyesmikkel. Egy töltő meg egy szállítási díj miatt viszont senki nem fog bíróságra járkálni. Szerintem add el a töltőt aprón, ha tudod, azzal minimális veszteséggel ki tudsz szállni. Olyan 80%-on szerintem elmenne az új árához képest, ha bontatlan. Ha nem, akkor 70%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest