- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Jut eszembe PCX...
Kollégámnak elromlott a WD ezex vinyoja.
Visszaküldte, egy hónap múlva jött a cseredarab futárral.....
Csak egy bibi volt, ezex helyett ezrx volt a dobozban.
Felhívta öket, áááá neeeeem ök ezexet küldtek, meg átvette, miért nem bontotta fel a csomagot futár jelenlétében, meg átakarja verni őket, meg rizsa rizsa....
Persze gari papirt és számlát nem kapott, mert szerintük az EZEX garija él tovább....
Na ennyit róluk.
EZEX (Blue)
EZRX (Green) -
Kuruc2
senior tag
Én is ezért írtam rá a garanciaszervizes emilükre, de nem reagáltak, az általános emilükről meg mellébeszélnek. Azt vártam, hogy kérdik mikor jöjjön a garifutár. De nem.
Fogok készíteni egy videót a készülékről, és a hibájáról, amiben elmondom hogy nem csináltam vele semmi extrát. De ha úgy adódna, hogy elviszi a garifutárjuk a készüléket meg a számlát, akkor mivel igazolom, hogy nálam volt? Ad valami igazolást hogy átvette? A levelezést megnézném ha elküldöd. -
Kuruc2
senior tag
Sepsi: semmit se kaptam a számlán kívül. Se garanciajegyet, se jótállási jegyet. Ezt meg is írtam nekik, de mellébeszélnek. Van fogyasztóvédelmis jogászom ingyenes, munkahely miatt, meg fogom keresni.
TIT: csak ennek a márkának nincs szervize a listájuk szerint, amely lista márkanév alapján mutat szervizt. De a levelükbe meg azt írták hogy oda adjam. Én sajna bevinni nem tudom mint te. A futárpénzt meg rámverik ha úgy van kedvük gondolom, meg akár a javítás költségét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest