- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
NA... akkor működik a garancia futár:
Elromlott valami? Megkönnyítjük az ügyintézést Garanciafutár szolgáltatásunkkal!
"A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti abban az esetben, ha a meghibásodott termék Extreme Digital, vagy Digital Assistance jótállási jeggyel került értékesítésre, továbbá ha a termékhez a vásárlás során kiállított számla szolgál garancialevélként. Azon termékek esetén, ahol a garancia a gyártó által kibocsátott jótállási jeggyel érvényesíthető, továbbra is a gyártó magyarországi szervizhálózata felé kell eljuttatni a meghibásodott terméket, ezekben az esetekben garanciafutárunk nem tudja vállalni a díjmentes elszállítást."
ForrásNekem volt velük egy esetem...
Fuji fényképező, gyártói gari 2 év de ők 3évvel árulták. Rá volt pecsételve, hogy +1 év garancia Extreme...
Hívtam őket szar a gép... mondták küldjem szervizbe. Én mondtam garancia futár hivatkozva a kiemelt részre!
Volt még egy ki mellébeszélés, de aztán kérdezték mikor jöjjön a futár....
Egyetlen hátránya volt, hogy pont 30 nap volt a gariztatás... kivárták, de nekem így ingyen voltHivatkozz erre:
A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti abban az esetben, ha a meghibásodott termék Extreme Digital, vagy Digital Assistance jótállási jeggyel került értékesítésre, továbbá ha a termékhez a vásárlás során kiállított számla szolgál garancialevélként
Ha nem akarják akkor írj egy levelet a fogyasztóvédelemnek amit megcímzel az Extremenek is, persze ezt jelezd nekik előre. Ez mindig működik, ha gondolod átküldök privibe egy ilyen levelezést.....
-
TIT
veterán
Kalap vacak egy bolt,engem vinyóval szivattak,hogy jó..addig mentem vissza amíg kiderült,hogy tényleg rossz.
A vezető lebeszélt a bevizsgálásról is,mondván én fizetném,mondtam neki,hogy nem hinném mert rossz.
A szervízes gyerek meg egy hisztis óvodás szintje.Szóltam,hogy írja mátr fel milyen gépet adok be,erre mint az állat szétkapta a gépet darabokra,azt hitem sose indul el többé...és drágák is.
Törvény szerint kötelesek a szervízbe juttatni ha ott adod le.
Homár is tele van velük...meg az emberek hócipője is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Asztali PC R5 4500 1080 8GB 16GB RAM 256GB m.2 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest