- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
dulifiO #2668 üzenetére
Azért az érdekes, hogy Van, akinek a havi fizetése rámegy vagy több, ha a főúton a holt sínpáron 90-el átmegy. !
Ha nem 90-nel megy át, hanem csak 40-nel, akkor sem késik el sehonnan (a 90-es manőverrel nyert maximum 6 mp-et), és megmarad a fizetése.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha kap egy "havi fizetésnyi" büntetést, annak aztán van a következő esetre megelőző jellege, Ő tuti nem megy át ott még egyszer 90-nel (ha van egy kis esze)...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
dulifiO #2668 üzenetére
A rossz törvények megváltoztatásának nem az a módja, hogy megszegjük őket és kész.
Holt vasúti átjárók megszüntetését nyilván lehet kérni, bár kevés hely lehet, Magyarországon, ahol lakott területen kívül létezik forgalomból kizárt vasúti átjáró főútvonalon. Vasúti átjáróban egyébként az út állapota miatt mindenképpen csökkentett sebességgel kell haladni, csak a szabálysértés más, egy sebességtúllépés vagy egy vasúti átjáróban történt sebességtúllépés esetén. Jó lenne egyébként a konkrét átjárót emlegetni, akkor többet tudnánk. Az út kezelője illetékes a vasúthoz fordulni, ha megszüntetésre kerül sor...... -
Debilon
addikt
válasz
dulifiO #2653 üzenetére
elég vicces a hozzáállásod..teszem hozzá nekem sincs semmi bajom ha valaki gyorsan megy..én csak azt nem értem, hogy egy erős autóval nem lehet 90-110-es tempóval menni? (ez költői kérdés, tudom hogy lehet) vagy bizonyos lóerő felett ciki betartani a szabályokat?
DE.. azért mert te nem kamikaze módjára mész szerinted más mindig lát téged?
gyorsan történnek a dolgok, mindent te sem látsz előre.. (tudom, most jön az a válasz, hogy eddig is kivédtél mindent ha esetleg kellett, ezután is miért lenne másként duma)aki meg gyorsan megy, és lekapják fizessen, énis fizettem már.. akkor is legyen keménytökű legény, amikor a kasszához kell menni, és nem sírni kell miatta, meg ilyen meg olyan kütyüket meg szarokat venni...
euroring, pannoniating, hunagroring..ott van helye ekkora tempónak..
-
tolts.hu
őstag
válasz
dulifiO #2635 üzenetére
218/1999. (XII. 28.) Korm. rendelet
az egyes szabálysértésekről
(A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény 166. §-ában kapott felhatalmazás alapján)Engedély nélküli vezetés
47. § (1) Aki vasúti járművet, légi járművet, gépi meghajtású vízi járművet, úszó munkagépet, illetőleg a közúti forgalomban olyan gépi meghajtású járművet vezet, amelynek vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, továbbá aki e járművek vezetését ilyen személynek átengedi,
százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Azzal szemben, aki a közúti forgalomban gépi meghajtású járművet engedély nélkül vezet, a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, továbbá a rendőrség, valamint közúti határátkelőhelyen a határőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
(3) Az (1) bekezdésben meghatározott közúti közlekedési szabálysértés esetén - a szabálysértési jogsegély keretében - a pénzbírságot kiszabó jogerős határozat végrehajtása átadható.Azt az eljáró szabálysértési hatóság dönti el, hogy mennyit ad.
(100ezerig terjedhet a bírság.) -
tolts.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest