- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
-
-
AeSDé Team
őstag
válasz
rolika52 #53379 üzenetére
Bár csak egy modolt port, és nem teljesen VR-ra tervezett játék, de ha igazi AAA FPS-t szeretél, és esetleg bakancslistás játék nálad a Doom 3, vagy nosztalgiáznál egy kicsit, akkor adj egy esélyt a Doom3Quest-nek is. Két hete van nálam a Quest, és kipróbáltam vagy 20-30 játékot, aztán valahogy mégis ez szippantott be és szinte állandóan ezzel játszom. Az irányítást jól megcsinálták, ugyan nem tudsz úgy felvenni és dobálni random dolgokat mint az Alyx-ben, viszont a képernyő felületek például érintéssel működnek, és a fegyverekkel szabadon célozhatsz egy vagy akár két kézzel is.
Egyébként amik még bejöttek:
- Phantom: Covert Ops
- Super Hot
- Pavlov ShackMeg van még pár játék a listámon, amiket még nem próbáltam de állítólag jók:
- Resident Evil 4
- The Walking Dead: Saints & Sinners
- Contractors (ez amolyan Call of Duty jellegű multiplayer, elég profin néz ki)
- Bulletstorm VR (ez csak később, Dec 14-én jön majd ki) -
kiskuplung
őstag
válasz
rolika52 #53379 üzenetére
KImaradt a Robooooo recaaaaaall !
Van natívan Questre is
-
gulasoft
őstag
válasz
rolika52 #53350 üzenetére
Nekem nem 3-400 órám van vr-ban hanem ennek többszöröse (több mint 4 éve csak és kizárólag vr játékokat játszok), és csak eleinte okozott szédülést a folyamatos forgás. Egyszerően nem képezi le a valóságot ez a 45 fokonkénti ugrás, elvenné az élményt is.
Persze szokni kell, de nekem már semmi bajom nincs vele. az elmúlt 3-4 évben egy játéktól lettem rosszul az Eye of the temple-től. Na az még engem is kicsinált fél óra alatt. -
icemad
nagyúr
válasz
rolika52 #53350 üzenetére
Szerintem ez ember és játék függő. Nekem szinte sosem volt bajom, se virtual boy-al, se azzal a Samsung telefonos ízével, se ps vr-ral, se quest 2-vel. Egyetlen egy játék okozott nálam hányingert, valami világháborús repülőgépes cucc a Quest 2-n. Még kézzel kellett a bombákat is kidobni. Címére már nem emlékszem. De ezen kívül nem volt gondom egyikkel sem.
-
gulasoft
őstag
válasz
rolika52 #53341 üzenetére
- Folyamatos elfordulás (bírja ezt valaki egyáltalán???)
Hát valheimmel néha 4 órát toljuk egyhuzamban, folyamatos forgással. Nem is értem hogy hogy nem leszer rosszul a 45 fokos ugrásokkal. Az sokkal kevésbé szokható mint a folyamatos forgás, az életben sem 45 fokonként ugrik a fejed! El kell azt felejteni, és inkább fizikailga forogni eleinte! Lehet azért sem szoktad meg, mert nem ezt csináltad! Egy FPS-t pláne nem lehet ilyen ugrálva forogva játszani, célbaveszel valakit aki a képrnyő bal oldál szalad kifelé, majd 45 fokot ugrasz, és a képernyő jobb oldalán jön be? Ez játszható? -
Apollyon
Korrektor
válasz
rolika52 #53341 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy a képkocka / másodperc is számít. Pl. nekem a mai napig előfordul a motion sickness a Phasmophobiától ha VR-ban tolom, mert sajnos nagyon rosszul optimalizált és kevés az fps, így nem toljuk VR-ban.
Az érdekes, hogy amikor legutóbb rosszul lettem tőle, és átmentem flatscreenbe, ugyanúgy rosszul lettem (pedig ott sok fps-sel megy még linux alatt is).
Most már csak flatscreen toljuk, mert amúgy is elhanyagolt és bugos a VR része, szóval még várunk vele míg kiforrja magát.Ellenben pl. az After The Fall-t egyszer nyomtuk 6 (!) órán keresztül is egyhuzamban, és semmi bajom nem lett tőle és azóta sem volt. Pedig ott is menni kell meg minden. Snap turn meg ilyesmit soha, semmikor nem használok.
No man's sky-nál is előjön néha a hányinger, de inkább akkor ha leesik az fps. Érdekes mód ha repkedek az űrhajóban, soha semmi bajom, max. elszédülök kicsit, de ez a része nagyon nagy élmény maxra húzott textúrákkal.
A legjobban egyébként a dedikált, VR only játékok futnak, ott kevésbé van esély motion sicknessre. De egyetértek, amint érezni a tüneteket (kimelegedés, fura érzés a gyomorban) kicsit le kell rakni és pihentetni.
Havernak már régóta megvan a Q2-je, ő már sosincs rosszul.
-
bali777
aktív tag
válasz
rolika52 #53209 üzenetére
Örülök
Abból jöttem rá, hogy ha sokat használtam, idővel mindig jobb volt kezdetben, gondoltam, hogy valami elmozdulhatott. De idén tavasszal sokat ált és nem akart működni sehogy sem. Gondoltam kell neki egy kis csontkovács megoldás. És persze bennem volt az általad említett szovjet tv módszer is. Bár nekünk sosem volt Junoszty TV-nk
-
Apollyon
Korrektor
válasz
rolika52 #53203 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk, ugye a contact spray verziót használtad wd40-ből és nem az univerzálisat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- MotoGP & WSBK
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2