Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Ne is, itt a Volvonál teljesen kinyalják a seggedet, legdrágább tea, kávé, kedvesek, segítőkészek, és szervizelésnél nem jöttem még el 30-40% árengedmény alatt. Ingyen adnak csere autót is, igaz aláírtam velük egy 5 éves szerviz tervet mind a két kocsimhoz
Ingyen hozzák viszik, háztól házig, de ezt csak legvégső esetben használom, ha nagyon nem érek rá. Persze nem mindenkivel ilyenek, de ez a jó kapcsolat lényege, ők nagyon rendesek velem, és én is velük.
De a legnagyobb baj, hogy ilyenkor az
emberalapján ítélik meg a márkát, simán kib@sznám az ilyeneket, és tréningeztetném kötelezően az eladókat/kapcsolattartókat. Visszacsekkolás, itt így van, minden látogatás után kapsz szinte emailt, bank, Volvo, vagy Tesco online, mindegy, és elmondhatod a véleményedet. De ami a legjobb, hogy nagyon is foglalkoznak vele, ha valami panaszod van, nagy az esély hogy visszahívnak, és segítenek megoldani. Teljesen más világ. -
rbalint88
addikt
Mert az ilyen ember nem igazi, verbeli kereskedo, csak valamibol meg kell es hat mennyivel menobb ingben feszuteni a szalonban, mint a mekiben adni a kiskolat a sultkrumplihoz.
alfa156-tol tobb gepet vettunk mar, naluk ereztem azt is, hogy szeretik is csinalni ezt, nem csak kell a penz. En is dolgoztam kereskedelemben, szinten szamitastechnikaban, persze sok a hulye, de mondjuk 10% vevo van, akiert tenyleg erdemes csinalni es az boven kihozza egalra a marhakat -
-
FeRRaR1
őstag
Beszélj velük, hogy legalább az extrák egy részét adják ingyen, esetleg finoman belengetheted hogy akkor át battyogsz oda a másikakhoz, amiből engedtek nagyot, és egy ford focus alváz neked nem ér meg ennyit
Vagy e-mailben érdeklődj a kedvezmények iránt 4-5 másik márkakereskedőnél, írd le hogy mit szeretnél, nagyon szimpatikus a márka stb.... xy ennyit engedett, itt milyen lehetőségek vannak?
Az ilyenektől meg hányok, akik ezt a lenéző stílust nyomják, jobbat érdemelsz ennél, mindenki jobbat érdemel, találsz másik normálisabb Volvo szalont. Azok meg sz@rjanak sünt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest