- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Starchm #17871 üzenetére
passzolom, én nem követem a verziókat. a CH341A elég egyszerű jószág ahhoz hogy ne bízzam rá az egyszeri kínai olcsójános tervezőmazsolára a dolgot, megnézem mit hogy tud és amit kell módosítok rajta. amúgy a régin is az volt a bosszantó hogy szó szerint eggyel több tüske lett volna az ÖSSZES ami kell ahhoz hogy normálisan váltható legyen a 3.3/5 voltos üzem.
lehet írok majd róla logoutra.
-
Archttila
veterán
válasz
Starchm #17819 üzenetére
Ertem!Mondjuk igy utolag belegondolva nem volt tul jo valasztas reszemrol ez az Archer C7, bar teny hogy evek ota szepen kiszolgalja az egesz haztartast, nem fagy stb, de idokozben lehet erdemes lett volna atnyargalni mas gyartora.
Mindegy, ha 1-2 honapon belul nem jativjak a fenti bugot, akkor beruhazok egy masik brand-re. -
-
garga01
őstag
válasz
Starchm #16630 üzenetére
Na ma volt idő és kedv is elővenni ezt a csoda routert és sikerült életet lehelni belé!
De a soros ttl porttal nem próbálkoztam, a TFTP-s megoldásnak estem neki elsőnek inkább, de a soros portot is ki fogom mérni, mert olyan arany színűm van, akkor valószínű ez lesz a gond azzal. (Ez már csak ilyen, valamit meg akarsz javítani, de a szerszám se jó hozzá)
Megosztom itt is ami alapján megcsináltam:
Ez a fórum és ez a youtube videó. Ezt a programot használtam TFTP-re, meg a Putty kellett az SSH loginhez.Már csak egy kérdésem maradt. A routert switchként fogom használni, a fő Fritzbox 7390 mellett. A DHCP kikapcsolása tiszta sor, mert van egy másik openwrt-s router Wifi AP-nek beállítva. Az a kérdésem, hogy a WAN portot is be lehet konfigolni, hogy úgy viselkedjen mint a 4 db LAN? Tehát egy hálózatba legyenek? (Azaz a 4 LAN portot tudnám mind használni, és a WAN-ba kötném a fő routert, de mindenkinek a fő router adna IP-t..)
-
-szabi-
addikt
válasz
Starchm #15608 üzenetére
Erről a fórumról semmit nem értek, ez lesz a "z" tervem.
(#15609) vargalex
Jó helyen van.
Viccet félretéve nem tudtam és használni sem tudom ez már túl van a hozzáértésemen.Az összefoglalóban van ez: http://susteopenwrt.ipdns.hu/webrevert/
Találtam az én routeremhez jobb híján megpróbálom azzal, remélem jó lesz.
Az openwrt fejlesztőknek meg nagy fekete pont amiért a visszaállító linkjük halott.Az összefoglalós linken lévőre ezt dobta:
Akkor ez most nem jó?
üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest