Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Jó lenne, ha leírnál egy konkrét példát erre a dinamikus szabályzásra, mert nekem nem teljesen világos!
''A kérdésem:hogyan lehet a sávszélességet szabályozni több hálókártya között?''
Én egy CBQ-t csinálnék, 3 userrel + mindenhova borrow. Ezt felhúzni mind a három interfészre. Usernevet és az ip-t pedig a pf.conf-ban összerendelni.
RED, RIO holnap
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
Na megvagyok vele. Írd le pontosan mit szeretnél megvalósítani és megoldjuk.
-
stanci
aktív tag
hali
Tervezem én is a BSD-k kipróbálását. Már letöltöttem egy live CD-t, de még nem volt időm játszani vele. Linux-ban sem vagyok valami nagy ász szóval nem sok jót remélek. Ahogy hallottam sokkal fapadosabb mint egy átlag linux disztrib.
Ha valami problémára csak angolul találsz leírást, szólj nyugodtan! Eddig egy szótár segítségével szinte valamennyi szakmai szöveget sikerült megértenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő