- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Jó lenne, ha leírnál egy konkrét példát erre a dinamikus szabályzásra, mert nekem nem teljesen világos!
''A kérdésem:hogyan lehet a sávszélességet szabályozni több hálókártya között?''
Én egy CBQ-t csinálnék, 3 userrel + mindenhova borrow. Ezt felhúzni mind a három interfészre. Usernevet és az ip-t pedig a pf.conf-ban összerendelni.
RED, RIO holnap
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
Na megvagyok vele. Írd le pontosan mit szeretnél megvalósítani és megoldjuk.
-
stanci
aktív tag
hali
Tervezem én is a BSD-k kipróbálását. Már letöltöttem egy live CD-t, de még nem volt időm játszani vele. Linux-ban sem vagyok valami nagy ász szóval nem sok jót remélek. Ahogy hallottam sokkal fapadosabb mint egy átlag linux disztrib.
Ha valami problémára csak angolul találsz leírást, szólj nyugodtan! Eddig egy szótár segítségével szinte valamennyi szakmai szöveget sikerült megértenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest