- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
j.bravo #7845 üzenetére
@j.bravo
Szép, kerek történet...viszont akkor nem kell szerénykedni, Te mélyebben bekaptad a nyelest, mint én...
Esetleg annyit hozzá tudok tenni, hogy az 'Oil Pressure Low' üzeneten nem feltétlenül szükséges aggódni; szerintem ahogy lefulladt/fulladozott egy ideig, arra írta ki - saját tapasztalatra alapozva: lassú fulladáskor van egy-két másodperc, amikor már lejtőn lefelé robog minden (inc. olajpumpa), de az ECU szerint hivatalosan még üzem van.
Az enyém is csinálta kétszer, mindkétszer fulladásközeli pillanatban (nem vagyok bütte rá, na...): egyszer pici gázzal, csak kuplunggal próbáltam finomkodva, tolatva parkolni, aztán hirtelen darabos lett a benzin, megremegett a kocsi, üzenet felvillan és pittyeg a vas, majd egy pillanat múlva elindult lefelé a fordulatszám-mutató; akkor kuplung kinyom, gázra rálép, oszt alles in ordnung. Másodszor pepitában ugyanez történet, csak akkor a dugóban araszolva az előttem menő után, aki biztos valami még értelmes dízelt vagy inkább egy még nyomatékhangolt benzinest vezetett és tudott gyökkettővel csorogni.
Csak egy tök laikus tipp: fordulatszám-jeladó lehalt és emiatt letilt az automata, mert nem tudja mi történik a blokkban amihez neki alkalmazkodni kéne a fokozatkapcsolással, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest