- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Valamivel gyorsabb, mint az iMac-em
. Ez jo frissites a Mininek. Minden benne van, mint az uj iMac-ben, csak kicsit gyengebb CPU, HDD, meg max. 4 GB Ram. De egyebkent 5 USB (tobb, mint iMac), FW800, ket display csatlakoztatas, n-es WiFi...
Csak az arfolyam ne lenne ilyen xar... -
tlac
nagyúr
szublimálhat
vagy A user megnyit egy filet, B meg törli, utána A bezárja, és szo..ta
egyfelhasználós környezetben, helyi gépen ez nem szokott előfordulni
hálózaton már jelenthet problémát, de erre is vannak megoldások
pl. ha többen dolgoznak vmi projekten, akkor használhatnak verziókezelőtegyébként ennek a fájlzárolásos dolognak eddig inkább csak hátrányát tapasztaltam
(kedvencem, amikor uninstallálok egy programot win alatt és hagy maga után vmi szemetet, amit nem lehet letörölni újraindításig) -
-
tlac
nagyúr
némelyik program érzékeli, hogy eltűnt a fájl vagy módosítva lett és reagál rá, nem azzal, hogy elszáll
jelen esetben akkor a te linuxodon nem működik valamiért
szerintem jó ez így
pl. ha fut egy program, akkor már bent van a memóriában, nem lesz belőle gubanc, ha törlömjobban belegondolva, nem tudok olyan esetet elképzelni, ahol ez nagy probléma lenne
-
tlac
nagyúr
ne erőlködj
terminálból töröltem, olyankor kukába sem rakja
simán törölhető
-tehát leszedtem egy képet, kiraktam az asztalra azaz a ~/Desktop könyvtárba (gnome)
-megnyitottam firefox-ban
-töröltem a fájltsemmi nem rootként volt, hanem sima felhasználóként
de mindjárt megnézem win alatt is, osx-et most nem indítanék, mert most nincs bent az a vinyó a gépben
-
tlac
nagyúr
próbaképp épp most mozgattam át a futó firefox könyvtárát másik helyre linux alatt
-
rii
nagyúr
engem könnyebben el lehet intézni mint az ügyfelet
ard ard ... köszönöm, akkó' utánanézek ...
google ezt találta ... ô lenne?az otthonira(amit managelni akarok) elegendô, vagy pont a munkahelyire kell?
elnézést, csak a gépedre kif..-t nem értem
-
-
-
1010
őstag
te elkezdeted magyarazni hogy a kis hangakrtyat biztos nem hozzak be annyiert,de igen,
engem nem erekel te hany millaert hozol be mit.En kifizttem 1500penzt es itt a csomag amerikabol.Nem kell nekem mutogatni egy ciges szallitas teljesen mas mint egy magan.A dpd az ok.GLS re emg azt irsz amit akarsz. -
1010
őstag
en nem fikaztam se ijot se senkit,leirtam mik a tenyek,
ha gondja majd megirja, egyik kersekedo se mondott semmit,
vajon mer?
kulfoldrol olcsobb a mac es a kiegeszitok,ez teny,itthon is lehetne ennyi nem kell hazudozni mindefele szarsagotes latom tisztaban vagy az ebay es arakkal teged is jol at lehet vagni
15k baszki hol elsz te
gls 7500 .mi 7500?
tudod mi, egy macbook az volt 8000ezer dpd vel nem egy vacak kis doboz,nagyon elvagy tevedve vagy csunyan atvernek rendszersen.azt mar meg se merem kerdezni szted kinabol mennyi egy boritek meretu csomag
-
1010
őstag
sztem xerox 3117 jo mac hez
na viccet felre teve
apple.com oldalan van egy rakat nyomtato,szines lezer is
ezek tobbsege itthon is kaphato szal azok tuti jo mac hez.
ja es gyarto oldala,
hp es canon ezek jok mac hez ez a ket ceg szinte osszes termeke mac combatiblis,fenykepezo,szkenner,nyomtato -
1010
őstag
jo es asbba hol kell belepni mert jol edugtak azt a funkciot hogy megvaghatod a felvetlet mert nem kinalgatja magat sehol,pedigm egy osx es prignal 3mp nel nem tarhat tovabb hogy megtalad,de itt semmi ilyen nincs/megnztem nem lehet csak mpeg1 es 2 be felvenni,talan nem veletlen
nekem eddig nem volt bajom ezzel
es az apple! dvd studio prp 3 se akarja iportalni az az mpeg fielt amit az eye tv keszit,
kiszedtem a csomngbol a sima mpeg fiet es kiirja hogy ez szar....kb ezt hogy az nem kompatibilis bla bla meg a szoaksos,akko mi a turba csinaljam msot mar marhara zavar a angy apple a pro pro,a professzionalista,meg az elvonal de egy sima mpeg2fielt nem elhet szekeszteni -
-
1010
őstag
jo most ez engem annyira nem erdekel
en mpeg2 akarok vagni es abba menteni
nem fogok itt orakat konvertalgatni,mivel arra van procis segitseg erre a szar mpeg2 re amiben csak kulcskocka van, h264 meg senkit nem erdkel mindeki youtobozik,meg mpeg2vesz fel a tv rol szal ennyi -
1010
őstag
12k a nyomi
7k utan gyartva a toner
most neztem meg,hogy pontosak legyunk.
es jol nyomtat nincs vele semmi gond minosegileg,
ja igen es ra van irva hogy LINUX driver,
szal ezert is gondoltam,meg eleve winfos gepre lett veve,szoba se jott hogy egy noti melle lesz csapva,csak kivancsi voltam,hogy mit kezd vele.
aztan furcsa volt hogy nem megy,de megis van valamifele megoldas.meg amit en nyomtatok egy evben arra meg ez is sok.
talan leopard al; megy rendesen,
hulye xerox,hogy nem irnak egy osx drivert,szemetek -
baliii
senior tag
köszönöm
amugy már sok helyen kértem segítséget, de a legtöbb helyen mac fanatikusok voltak és elküldtek hogy vegyem meg boltban mert ez nem jo hozzáállás amit a win-es világbol hoztam magammal(amugy több eredeti win cd kulcsom is van amiket számítógépekhez kaptam, legális úton úgyhogy végképp nem igaz
) sajnos nincs ennyi pénzem rá... a linket várom szeretettel
amugy szeretem az apple-t, mielött még valaki félreértené, ezért van touchom is, meg ezért szeretném az asztali masinákat is kipróbálni! -
Alex91
félisten
Jo, csak ameddig az Apple kenytelen volt ugyanazt a G4-est nyuzni (emelgettek nagy ritkan 100 MHz-eket), addig az x86-os vonal jol elhuzott. A DualCore-os G5-nek is kellett a jo kis vizhutes...
A lenyeg, hogy fene nagy sebesseg kulonbsegek nem voltak az azonos idoben levo PPC es Intel CPU-k kozott, es ha ar/teljesitmeny viszonyt nezzuk, akkor ugyanannyi penzbol erosebb Intel-t lehetett venni. Arrol nem is beszelve, hogy a PPC alapvetoen mar csak egy helyben topogott a valtas elott... (A P4 is, csak ugye az Intel itt tudott idoben valtani...)
-
Alex91
félisten
1. Jo, de ugye belatod, hogy nem mindegy, hogy mivel tesztelunk?
Es volt CoreDuo Solo is a Mini-ben...
2. Nem, hasonlitsd egy 1,4 GHZ-es P4-hez... (egyebkent a G5-os is legtobb esetben csak annyival volt gyorsabb a G4-nel, amennyivel magasabb MHz-en hajtottak...)
3. Ja, de most a CPU-krol van szo... Nem az alkalmazasokrol, nem az OS-ekrol, Rosettaval vagy nelkule... (Mert mondjuk a PS is gyorsabb a Mac-en Win alatt....)
4. Olcsobb es gyorsabb is. (Es a CD-vel meg huthetobb is lett az Intel.) -
Alex91
félisten
-
1010
őstag
hat azert egy ilyen masina feltetelez professzionalis felhasznalast/vagy nem
led meg ilyenek,keskeny kava
100%szinhuseg,
hmm asszem azt pont nem tudjak az apple lcd-k
de az uj lehet azt nem ismerem meg kapni se lehet csak nehany benfentesnek van,
mondjuk jo hogy samsungal hasznalod,csunya lenne egy dell -
rii
nagyúr
csak ma reggel tudtam újraindítani a gépemet...
és ilyenkor a már bent levő USB eszközök tényleg mint disk3, disk4 jelennek meg ...
amúgy ez minden volt
pendrive, fényképezőgép, 2.5"-os usb-s HDD (-:sajna kernel-t kell majd cserélnem... :-/
minden más iszonyat faszányosan megy ... (-: -
Nyugdíjas
nagyúr
Elmesélem...
Új adobe CS4 nVidia-ra van optimalizálva. Gondolom ennek is köze lehet. Legalbbis Adobe, Apple eléggé együtt mozogtak eddig. Most ha az egyik trsul az nVidia-val, akkor a másik is gondolom...Napersze, most hogy igy leirtam már nyilvánvaló, hogy inkább az apple vitte magval az Adobe-t ebbe a mókába
Szóval nemszótam
Egyébként ma voltam a magyar CS4 bemutató rendezvényen, és az európai vezetők Adobe-éktől már az új notikkal villogtak. Hogyazannyukat
BTW: Baba az új design, bejön nekem is
-
törölt tag
nem mert nem volt kéznél osx cd
de most éppen csorog lefele egy aztán meglátom mit lehet tenni.úgyis kellett volna, mert a maintenance szerint a partíción is van valami hiba, legalábbis javítást sugall a disc utilityre szeretne elcsábítani. majd este ha leért a móka megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged