- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
nem láthatják )))-.
MyBookWorldEdition-t nem lehet switch-re tenni ... van egy MAC pro ... annak az UTP-jére tennénk, ... és addig sikerült eljutni, hogy az a MAC Pro látja az UTP-jén a MyBookWordl Edition NAS-t, de továbbosztani nem lehet ....
(#13975) Jorus: köszönöm ... megnézzük mit sikerül vele
-
rjg
őstag
Félreértettelek. Ez viszont furcsa, mert az Android Névjegyzéke is egy darab vcard fájlba menti - és abból ROM csere után vissza is állítható - a kontaktokat. Ha a Névjegyzékből próbáltad, akkor most próbáld meg a Fájlokkal megnyitni, akkor elvileg felkínálja, hogy mivel nyissa meg; válaszd a Névjegyzéket. Ha így próbáltad volna, akkor próbálkozz a Névjegyzékben az importálással.
-
rjg
őstag
Most megnéztem nálam végigmegy-e a folyamat és igen. 1648 db kontaktom van, ezeket egy darab 868 kb-os vcard fájlba tette, amibe a QuickLook-kal belenézve látszik az összes kontaktom, akinél van, annál a fénykép is. Próbálj meg egy repair permission-t és utána meg egyszer az exportot, hátha az segít.
-
rjg
őstag
Akkor a teendőd a következő:
OSX-en Kontaktok - cmd+A (összes kijelölése) - Fájl menü - Exportálás - A Vcard elem exportálása
Megadod a helyet, ahová elmenti a vcard fájlt, azt a telefonra átmásolod és a Névjegyzékkel megnyitod.Ha nem zavar a felhő, akkor még egyszerűbb hozzárendelni a Kontaktokat a Gmail Címjegyzékébe (nálam így van) és akkor minden változás amit a gépen vagy a telefonon végzel, azonnal szinkronizálódik a másik eszközre is.
-
rjg
őstag
A Kies valóban egy kalap sz@r OSX alatt is. Mit szeretnél pontosan elérni? Ha a Samsungról akarod átmásolni, akkor a Névjegyzékben az exportálás paranccsal az összes kontaktot bemásolja egy vcard fájlba az sd gyökerébe, azt pedig mailben vagy bluetooth-on át tudod küldeni a gépre, azt pedig kezeli a Kontaktok.
-
Biztos akarsz kieselni os x alatt? Faterom advance s-ét majdnem brickeltük vele. Szerintem os x alatt az a progi egy ritka nagy hulladék. Szerencsére házon belül kerítettünk egy ősrégi msi windet és azzal megcsináltuk a frissítést, szerintem os x és win alá nem ugyanaz a csapat készíti a szoftvert. Az egyikben trollok dolgoznak
Ugyanez igaz volt a Blackberry Desktop-ra is, mac-en használhatatlan, win-en működött. -
-axxon-
tag
na, én is banyaltam....
10.9.3 beta hazavágta a rendszert.
nagy nehezen letöröltem a vinyot, most internet recovery indul el, utána a 10,7-et ajánlja fel.
ellenőrzés után azt írja hogy hiba lépet fel a telepítés előkészítésekor.nos nekem csak a 10.8 van megvéve, de azt meg nem ajánlja fel.
most akkor merre?
-
Á ez a navi frissítés egy vicc. Aki a windowsos frissítő progit is megcsinálta, azt rinocéroszbőr korbáccsal kellene kezelésbe venni. Pl. Beteszem a kártyát a gépbe, beolvassa, és kiírja, hogy most tegyem be az eszközbe (kocsiba) majd vissza a számítógépbe. Mivel 4 emelet különbség van az "eszköz" és a számítógép között úgy döntöttem hogy ....sszák meg. Úgyis meg van véve a fizetős navigon teljes Európa, legalább használom is. A Tomtom meg gyártson mondjuk kalapácsot, azt meg tudják csinálni felhasználóbarátra. Maga a navijuk a legjobb, de a frissítő progi katasztrófa.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
DLNA-n, de Vuze-val tökéletes volt és nem kódolta át...Azért, mert annak meg a letöltés része bugzódott be, használhatatlanná vált a letöltés mappa Finder alól, ráadásul a Utorrent kb mindenben jobb, kivéve a streamet ugye...Csak erre meg nem használható a Vuze, mert csak az abban letöltött dolgokat lehet vele streamelni
-
-
-
Blaise
veterán
Hajadra kenheted a 2 évet:
"Az EU legtöbb tagállamában a fogyasztók csak a termék kézbesítésekor már fennálló hibák esetén támaszthatnak igényeket. Az arra vonatkozó általános bizonyítási kötelezettség, hogy a hiba (a lappangó hibákat is beleértve) már a kézbesítéskor fennállt, a kézbesítés napjától számított hat hónapos időszak leteltével a vásárlóra hárul. "
-
Xero
nagyúr
Alaplapcserénél nem ilyen egyszerű a dolog.
(#13467) Barett 50cal: Ez a baj, hogy pontosan már én sem emlékszem sajnos. Első körben távolítsd el az accountot. A telefonon és a másik Mac-en is vedd ki a címek közül a telefonszámot. Ha ez megvan, akkor add hozzá az accountodhoz ismét az e-mail címet, majd indítsd az iMessage-et. Utólag visszarakható a telefonszám is.
-
Barett 50cal
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Beirtam, enter, kiirta, hogy System Serial# és ennyi. Máshol sem irt ki semmit...
Xero: Van másik apple gép és mobil is van, pontosan mit is kéne csinálnom? A mobilomon elérhető vagyok arról az emailről amit próbálok beirni, ha a másik gépen irom be akkor elméletileg már itt is befog engedni?
-
xedos
addikt
Pedig de... korábi Macbook Pro 13-15-ösnél volt ilyen!
Asztalira kapásból nem találtam semmit...
Sőt: [link]Ebben a gépben még ATA csatis a DVD! Lehet vennei ATA-SATA átalakítót, de max 133Mbyt/sec lesz az elméleti csúcs sebesség! A HDD helye meg SATA 2-es 300Mbyte/sec-el...
Azt hiszem, ha a winyó helyére rakod, akkor kell még egy thermal szenzor, mert gyárilag a winyóban van...
Ha nem érzékel, akkor MAX-on megy a venti! Valahol a fiókban van egy ilyenem... -
Gebriel
veterán
-
-
M@trixfan
addikt
iJoe egyike az itthoni Mac scene "nagy legendáinak", ezt én is csak megerősíteni tudom
Bár én csak apróbb dolgokat vettem tőle, isemrősök viszont többen is vásároltak nála. Én azt sajnálom, hogy kicsit mintha visszább lenne szorulva, vagy csak nem akarja annyira nyomatni a boltot. Úgy is mondhatnám nem túl nagy a "web 2" jelenléte
Nála még megvan talán az a személyes viszony a vásárlóval, ami a mostanra már nagy boltokká fejlődött többi helyen már nem igazán tud kialakulni. Nagyon rugalmas volt mindig, bármit meg lehetett vele beszélni.
-
negyedes
addikt
2 ceges pop, hotmail pop, gmail imap. mindent egy inboxba rak. csinaltam szabalyozast es foldereket, most ha jon egy mail a hotmailes cimre a hotmail fodlerbe rakja.
ket dolgot nem ertek:
1. nalam miert nem rakja kulon az accocat
2. az ms miert nem tudta az activesyncet beleepiteni az office 2011be. -
TommyNagz
senior tag
-
doc
nagyúr
biztos hogy piszkalas nem volt, siman netezes kozben egyszer csak ilyen lett
az lehet, hogy veletlenul megnyomtam vmi hotkeyt, de fogalmam sincs hogy mit
kozben kerdeztem beszmac-en is, es lattam hogy valakinek januarban mar volt detto ugyanilyen problemaja (megoldas meg nincs)
a jogjavitast megprobalom, hol is talalom? -
Kommy
veterán
Semmit nem csinálta, volna hanem nem akart elindulni a gép boot 0-t írt ki, ekkor beraktama lemezt és csináltame gy javítást a DU-val és ezt írta ki. De most már elindul viszont nem úgy mint szokott , hogy a körbe körbe menő kör, henm ahelyett egy csík van és nagyon lassan megy közben 2-szer leálla a vinyó és újra indul. Viszuont minden tesztprogram szerint tökéletes a winchester (hard disk sentinel szerint legalábbis minden ok)
-
ZolikaE46
senior tag
Még annyit hozzá fűznék hogy jól látod a dolgokat és köszönöm a válaszodat is. Örülök azért hogy ilyenekről normálisan is lehet beszélni, nem anyázva és társai ezt köszönöm.
Viszont a MAC-es kérdésemre még várom a választ majd. jah de még is akkor azt majd megnézem milyen tipus a letöltő neve és akkor majd plz. írjátok le hogy kell beállítani.
-
<NewL>
addikt
hát akkor nem ez?
Micro Accessories Mini DisplayPort HDMI adapter
alulról a harmadik
6K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged