Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne pár dolog amit nem nagyon értek, pl gépelek, nem vagyok valami hyper gyors gépelő de mintha 1-2 mp-el késöbb írná be a szöveget, illetve van hogy írok, semmi nem látszik és bedobja a full mondatot. meg egyre többször látom a kurzor helyén a töltés jelet, és nem 1szer volt olyan hogy megfagytam, és semmit nem tudtam csinálni, pedig csak elindítottam msn, skype, safarit, de rögtön egymás után. 4gb ram van a gépben, 2.26-os c2d proci, nem hiszem hogy ennek így kéne viselkednie,Meg az lenne a kérdése, hogy milyen progit használjah honlap szerkesztésre? (html, php, stb..) Win alatt a ConText-et használtam, de így osx es ConText valami nemtudom mi, de ha elindítom kidob egy szivet
Nah meg ez a Lion dolog, hogy hogy megy? Gondolom meg kell venni ls felnyomni, vagy itt is van virágboltozás, és akkor onnan frisíteni? olvastam valamit, lehet rosszul emlékszem, hogy snow leonak lekell szedni valami frissítését, és hogyha az fut a gépen akkor a lion is fog. Vagy ezt álmodtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest