Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

válasz cigam #44905 üzenetére

Nem a specifikáció számít, mert akkor a Lenovo laptopot tartanám meg és 64GB-ra bővíteném, kapna 1-2 TB-os leggyorsabb SSD-t, Wifi7-es kártyát... Amúgy nekem a Windows sehol nem lassú. Ha ezt a szintet tudja a mac mini M4, akkor már jó és szerintem még gyorsabb is lesz. Amit ki tudtam próbálni az M3-as MacBook volt, az villámgyors volt.
    Nem használok speciális programokat, nem játszok, alapfeladatokat meg gondolom a macOS is ellát, Netflix, Tidal, netezés amit 95%-ban használok. Viszont nem mindegy, hogy ez hány watt fogyasztásból jön össze, illetve nagyobb monitort is szeretnék és az asztalon már nem fér el kényelmesen a 16"-os laptop a monitorral...

Volt 200 ezer feletti planár fejhallgatóm is és a mostani sem olcsó kategória, a hallásom sem rossz. A fejhallgatóm szét lett szedve és moddingolva lett, amit 13 frekvencián equalizerrel a megfelelő Q értékkel hozzá kell igazítani (így lineárisabb a hangja), jobban szeretem ezt mint korábban bármelyik fejhallgatómat. A modding és equalizer alapja egy külföldi hifi fórum, ahol sokan így használják elégedetten, gondolom ők sem halláskárosultak.

#44906 Czo: Ez eléggé rendben van, főleg ha ennyire tele van a tárhely.

Új hozzászólás Aktív témák