Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor...
Szóval mindig is szemüveges voltam, de jópár éve megműttettem, sokáig nem kellett szemüveg, de romlani kezdett, így megint szükségem volt egy szemüvegre. Mivel sokat ültem gép előtt, azt hittem, az rontja (mint később kiderült, nem...), ezért gondoltam, kell egy kékfényszűrős. Nem is tudom, mit hittem, komolyan... grafikusként... de az ember, ha be van parázva egy ilyen miatt, máshogy mérlegel. Természetesen nem jött be, eltolta szineket, mindent sárgított, lehet valakinek ez oké, nekem nagyon zavaró volt.
Így lett sima, bár munkára nem is igen kell még, de vannak napok, hogy ha nem látom rendesen a monitort, akkor felveszem. Így mindenképp jó, hogy nem szűrős.Az ok, amiért romlott, illetve sokszor látok kicsit szarul/homályosan: nagy nehezen kiderült, hogy Lyme kóros vagyok, vagy 8-10 éve, az utóbbi 2 évben okozott egyre durvább tüneteket, köztük ezt a látásost is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)