Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V2 - origami
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Nah kezdődik a szívás. A hazaút valamelyik részét nem bízta szerintem a HDD mert itthon no bootable device found. Kiveszem a winyót és ahogy mozgatom kattog. Lehet a Villamos vagy a vonatút megviselte szegényt
Úgyhogy most torrentezek le épp egy telepítőlemezt mert sajnos azt nem kaptam hozzá.
Van egy használaton kívüli 1tb os satás winyóm. Elvileg ha írok ki egy Telepító lemezt akkor másik winyóra kéne hogy települjön. Gondolom lehet a telepítóvel partícionálni mert most ntfs van a winyón.ami még zavar hogy nem tudom kinyitni a dvd meghajtó tálcáját. Elvileg melóhelyen még ment bekapcsolás után balegérgombot nyomvatartva a dvd tálca kinyitása. Ha jól emléxek akkor ami bele van építve dvd meghajtó azon van nyomógomb a kiadáshoz csak a ház eltakarja és nem férek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest