- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Siriusb #35141 üzenetére
ez minden más fájlkezelőben így működött mindig is. azért is lepődtem meg amikor rájöttem, hogy ez a Dolphinban nem így van
a múlt héten megpróbáltam létrehozni egy mappát, beírtam a nevét, enter, eltűnt. dafuq. megint megpróbáltam, "már van ilyen". holbazmeg? mindegy, elővettem a terminált, mkdir, az jól működött.
erre ma megtaláltam a létrehozott mappámat egy szinttel bentebb egy almappában. akkor raktam össze, hogy mi történt meg kísérleteztem ki.
korábban biztosan nem így volt a Dolphinban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest