- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Véletlen nem lehet valahogy előkeresni a vágólap előzményeket? Az idióta weboldalunk kiléptetett mikor mentettem volna a cikket.
Meg volt Copyban a szöveg, csak véletlen megfeledkeztem róla és másoltam valamit a vágólapra.
Bezzeg ha Suse-t használtam volna most az LMDE helyett akkor meglenne a klipperben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg volt Copyban a szöveg, csak véletlen megfeledkeztem róla és másoltam valamit a vágólapra.