Hirdetés
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekem technisat cablestar 2 pci tunerem van, linux alatt is megy vlc-vel, kaffeine-val. De valószínű hogy már nem kapni, én anno itthon vettem. Ha külföldről rendeled érdemes megpróbálni a tbs6281-et, ez a tuner pcie-s, ezzel Gróf...-nak vannak tapasztalatai, nem működött elsőre normálisan, ki kellett könyörögnie egy frissített drivert, igaz csak windows alatt használja, de azóta elég jól működik. Linux alatt nem tudom milyen a támogatossága, de van linuxos drivere is
http://www.tbsdtv.com/download/ itt rákeresel a 6281-re.Laptopba vagy asztaliba kéne ? Laptopnál nyilván csak külső jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Csere-Beszámítás! Garancia: 2027.11.11- Playstation 5 Pro konzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest