Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Hátha tud valaki irányt mutatni (legalább azt, melyik hídról ugorjak...):
Samsunc SCX3200 multi nyomtató, scanner behülyült. Ha először kiadom a scanimage -L parancsot, felismeri a scannert. 2 másodperc múlva már nem találja.
Kínomban már kipróbáltam w7-tel virtualboxban, simán megy. Splix és samsung unified driverrel is ugyanez a helyzet.Log, ha kell: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=197887
Jelenleg úgy vélem, itt lehet a négylábú elásva, legalábbis másra nem tudom fogni:
arch kernel: usb 3-12: usbfs: interface 1 claimed by usblp while 'scanimage' sets config #1Köszönöm, ha valaki tud valami okosságot mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kínomban már kipróbáltam w7-tel virtualboxban, simán megy. Splix és samsung unified driverrel is ugyanez a helyzet.