Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nekem olyankor csinal ilyet, ha hasznalok valami libet, es a forditonak nem adom meg, hogy hasznalja is. pl hasznalok egy c programban glut fuggvenyeket, de a forditonak nem adom meg, hogy -lglut.
egyszeruen nem tudja, mik ezek a fuggvennyek.nincs most keznel ubuntum, de esetleg megprobalhatnal valami esd-devel csomagot feltenni... ha van ilyen...
szerk.:
#5531-re akar ez valasz lenni... -
dabadab
titán
"van egy sanda gyanum, hogy a szerver egyszeruen elhajitja a kapcsolatot, se puszi, se pa, igy nem sokat tud az rdesktop sem cizellalni a dolgon."
Teljesen biztos, hogy ez tortenik, de ahogy elneztem, az esetek 90%-aban ennek a hostname az oka, szoval legalabb megemlithetnek, hogy erdemes megprobalkozni ezzel a "write error (disk full?)" mintajara.
-
dabadab
titán
"hol talalhatoak az ilyen ismert problemakra a megoldasok?"
Google
Ilyen szempontbol a magyar locale szivas, mert az angol hibauzenettel lehet millio ilyen temaju oldalt talalni.
"miert nem tudatja velem, hogy valami baja van?"
A windows szo nelkul megszakitja a kapcsolatot, az rdesktop fejlesztok meg lustak voltak kulon hibauzenetet irni erre az esetre. Ha van kedved, irhatsz egy patchet, szerintem masfel sornal nem lesz sokkal hosszabb
-
rokefeller
senior tag
ez így van, de nem is kell feltétlen kihámozni, elég ha közbeállsz, és a kiszolgálónak eljátszod hogy te vagy a user. a usernek meg hogy te vagy a kiszolgáló
... de a lényeg az, hogy a bank megoldotta szerintem hogy a lehető legbénább user is biztonságosan használja a rendszerét
-
rokefeller
senior tag
szerintem abszolít független az oprendszertől, sőt még a tűzfal, stb beállításoktól is, jellemzően nem a user név, jelszó párost szokták ellopni a gépedről, hanem elcsípik a tcp csomagokat, meg ezer más módon próbálkoznak, de nem elsősorban a te géped védelmét próbálják kijátsszani szerintem... másrészt a bankok horribilis pénzt fizetnek azért, hogy olyan rendszerük legyen, ami miatt a szerződéseikben feltüntethetik hogy te minél több plattformon biztonságosan intézkedhetsz, és hát a bank ritkán fizet szarért
-
rokefeller
senior tag
igazából itt egy radeon 7000 vagy ve a delikvens, szal max transport tycoon-t játszok rajta
ami miatt érdekes, mert kipróbálnám én is ezt az xgl dolgot, hogy milyen is az, és két választásom van, ez, vagy az alaplapi prosavage...egyik sem egy nagy huszár. elvileg nem is mennek az xgl-lel, de arra lennék kíváncsi, hogy olvastam hogy az ati kártyákhoz külső gyár csinál, meghajtót.. ezzel a DRI meghajtóval össze lehet házasítani az xgl-t, van valakinek esetleg ilyen próbálkozással kapcsolatos tapasztalata?
-
Vilmoskorte
tag
Ez így igaz, de elég sok emberkével találkoztam már, akik rögtön ki akartak próbálni bizonyos ismereteket. Nem feltétlenül ételkészítéshez, ha érted mire gondolok. Ha azt érzem, akkor nem igazán akarok segíteni. Ha leírja a problémáját, mit tett eddig, mire jutott, akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Jogtiszta Windows 10 Home termékkulcs
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest