- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nekem olyankor csinal ilyet, ha hasznalok valami libet, es a forditonak nem adom meg, hogy hasznalja is. pl hasznalok egy c programban glut fuggvenyeket, de a forditonak nem adom meg, hogy -lglut.
egyszeruen nem tudja, mik ezek a fuggvennyek.nincs most keznel ubuntum, de esetleg megprobalhatnal valami esd-devel csomagot feltenni... ha van ilyen...
szerk.:
#5531-re akar ez valasz lenni...[ Szerkesztve ]
I'm back, baby!
-
félisten
Hali!
most is TB-t használok, de az csak az üzik listájában támogatja ezt a rendezést. A megjelenítésnél nem. Nem is találtam ilyen extension-t sehol.
Sianis: Azért, mert randa, nem skinnelhető, és tele van reklámmal az üzik melletti rész.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
dabadab
titán
"van egy sanda gyanum, hogy a szerver egyszeruen elhajitja a kapcsolatot, se puszi, se pa, igy nem sokat tud az rdesktop sem cizellalni a dolgon."
Teljesen biztos, hogy ez tortenik, de ahogy elneztem, az esetek 90%-aban ennek a hostname az oka, szoval legalabb megemlithetnek, hogy erdemes megprobalkozni ezzel a "write error (disk full?)" mintajara.
DRM is theft
-
dabadab
titán
"hol talalhatoak az ilyen ismert problemakra a megoldasok?"
Google Ilyen szempontbol a magyar locale szivas, mert az angol hibauzenettel lehet millio ilyen temaju oldalt talalni.
"miert nem tudatja velem, hogy valami baja van?"
A windows szo nelkul megszakitja a kapcsolatot, az rdesktop fejlesztok meg lustak voltak kulon hibauzenetet irni erre az esetre. Ha van kedved, irhatsz egy patchet, szerintem masfel sornal nem lesz sokkal hosszabb
DRM is theft
-
rokefeller
senior tag
ez így van, de nem is kell feltétlen kihámozni, elég ha közbeállsz, és a kiszolgálónak eljátszod hogy te vagy a user. a usernek meg hogy te vagy a kiszolgáló ... de a lényeg az, hogy a bank megoldotta szerintem hogy a lehető legbénább user is biztonságosan használja a rendszerét
A télapó nem a régi már...
-
rokefeller
senior tag
szerintem abszolít független az oprendszertől, sőt még a tűzfal, stb beállításoktól is, jellemzően nem a user név, jelszó párost szokták ellopni a gépedről, hanem elcsípik a tcp csomagokat, meg ezer más módon próbálkoznak, de nem elsősorban a te géped védelmét próbálják kijátsszani szerintem... másrészt a bankok horribilis pénzt fizetnek azért, hogy olyan rendszerük legyen, ami miatt a szerződéseikben feltüntethetik hogy te minél több plattformon biztonságosan intézkedhetsz, és hát a bank ritkán fizet szarért
-
rokefeller
senior tag
igazából itt egy radeon 7000 vagy ve a delikvens, szal max transport tycoon-t játszok rajta ami miatt érdekes, mert kipróbálnám én is ezt az xgl dolgot, hogy milyen is az, és két választásom van, ez, vagy az alaplapi prosavage...egyik sem egy nagy huszár. elvileg nem is mennek az xgl-lel, de arra lennék kíváncsi, hogy olvastam hogy az ati kártyákhoz külső gyár csinál, meghajtót.. ezzel a DRI meghajtóval össze lehet házasítani az xgl-t, van valakinek esetleg ilyen próbálkozással kapcsolatos tapasztalata?
-
Vilmoskorte
tag
Ez így igaz, de elég sok emberkével találkoztam már, akik rögtön ki akartak próbálni bizonyos ismereteket. Nem feltétlenül ételkészítéshez, ha érted mire gondolok. Ha azt érzem, akkor nem igazán akarok segíteni. Ha leírja a problémáját, mit tett eddig, mire jutott, akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest