- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
rokefeller #1584 üzenetére
annyira talán mégsem független, pl ha a live cd jáva nélkül érkezik és mondjuk pont otp számlája van, akkor minden boot-kor jávát telepít, szimlinkel a firefoxnak stb?
a többi bank nem tudom milyen dolgokat igényel de az otp tuti jávás
https pedig tényleg alap már sztem minden banknál ha nem akarnak ezer őrjöngő ügyfelet üres számlákkal, még ha nem is az ő hibájuk..
az adathalászat pedig e-mailben küldött kamu bank levelekben rejtőző linkeken is valósulhat meg, amit tudni kell, egy bank sosem lép ügyfélkezelés szinten veled mail-ben kapcsolatba
az igaz hogy inkább linux-al mint win-el és minden látogatás után gyorsítótár ürítés, ha live akkor ez nem kérdés..
városi legenda szinten a win-nek még a pagefile-ból is lehet eltárolt dolgait kiszedni..
az absz parás usernek a mindenkilépéskorlapozófiletörlésis ajánlott..de ez már xp topik.. -
escie
őstag
válasz
rokefeller #1584 üzenetére
hát, ha https-en keresztül folyik -márpedig valószínűleg ezen keresztül folyik- kapkodhatják el csomagokat...
mire valamit kihámoznak, már bank sem lesz...
(én is próbáltam már, ilyen sima webes jelszót, vagy telnet-jelszót lazán el lehet csípni ethereal-lal, de a webbank azért titkosított...)
Loveless, maradj a live-cd-nél, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged