- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tusi_
addikt
válasz
vgyuri #17067 üzenetére
.mkv. A többi filmem is .mkv és azokat lejátsza szépen. Nevezzük nevén a gyereket. A feláldozhatók 2 cimű 7.2 gb-os filmet, ha átmásolom, nem látszódik a vinyón. Viszont a dokik 7-9 szériát is tegnap másoltám át a vinyóra és az ott van, le lehet játszani.
sonar: de kezeli, mert a többi filmem is ugyanez a formátum, de azok még korábban windows alatt lettek átmásolva. A FAT különben sem lenne jó, mert 4 gb fölött nem kezeli a fájlokat.
Még arra is gondoltam, hogy ha másolom, vagy áthelyezem, akkor másként kezeli a rendszer, ugyanis ha nem tévedek winnél, ha áthelyezem, akkor az eredeti jogok mardnak, ha másolom, akkor az új célmappa joagi lépnek érvénybe. De múltkor úgy jártam, hogy áthelyeztem az aznapi F-1 futamot, mert nem láttam és eltünt. Akkor még azt hittem, hogy valami hibát csináltam, de nem, mert tegnap is ez volt a helyzet.
Tulajdonos, jogok, mind ugyanaz, mégsem olvassa be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest