- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
vgyuri #17067 üzenetére
.mkv. A többi filmem is .mkv és azokat lejátsza szépen. Nevezzük nevén a gyereket. A feláldozhatók 2 cimű 7.2 gb-os filmet, ha átmásolom, nem látszódik a vinyón. Viszont a dokik 7-9 szériát is tegnap másoltám át a vinyóra és az ott van, le lehet játszani.
sonar: de kezeli, mert a többi filmem is ugyanez a formátum, de azok még korábban windows alatt lettek átmásolva. A FAT különben sem lenne jó, mert 4 gb fölött nem kezeli a fájlokat.
Még arra is gondoltam, hogy ha másolom, vagy áthelyezem, akkor másként kezeli a rendszer, ugyanis ha nem tévedek winnél, ha áthelyezem, akkor az eredeti jogok mardnak, ha másolom, akkor az új célmappa joagi lépnek érvénybe. De múltkor úgy jártam, hogy áthelyeztem az aznapi F-1 futamot, mert nem láttam és eltünt. Akkor még azt hittem, hogy valami hibát csináltam, de nem, mert tegnap is ez volt a helyzet.
Tulajdonos, jogok, mind ugyanaz, mégsem olvassa be
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest