Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
vgyuri
üzenetére
.mkv. A többi filmem is .mkv és azokat lejátsza szépen. Nevezzük nevén a gyereket. A feláldozhatók 2 cimű 7.2 gb-os filmet, ha átmásolom, nem látszódik a vinyón. Viszont a dokik 7-9 szériát is tegnap másoltám át a vinyóra és az ott van, le lehet játszani.
sonar: de kezeli, mert a többi filmem is ugyanez a formátum, de azok még korábban windows alatt lettek átmásolva. A FAT különben sem lenne jó, mert 4 gb fölött nem kezeli a fájlokat.
Még arra is gondoltam, hogy ha másolom, vagy áthelyezem, akkor másként kezeli a rendszer, ugyanis ha nem tévedek winnél, ha áthelyezem, akkor az eredeti jogok mardnak, ha másolom, akkor az új célmappa joagi lépnek érvénybe. De múltkor úgy jártam, hogy áthelyeztem az aznapi F-1 futamot, mert nem láttam és eltünt. Akkor még azt hittem, hogy valami hibát csináltam, de nem, mert tegnap is ez volt a helyzet.
Tulajdonos, jogok, mind ugyanaz, mégsem olvassa be

Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi