- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Tudja valaki, mi van a tárolókkal? Bazi lassú napok óta.
-
tusi_
addikt
válasz
vgyuri #17067 üzenetére
.mkv. A többi filmem is .mkv és azokat lejátsza szépen. Nevezzük nevén a gyereket. A feláldozhatók 2 cimű 7.2 gb-os filmet, ha átmásolom, nem látszódik a vinyón. Viszont a dokik 7-9 szériát is tegnap másoltám át a vinyóra és az ott van, le lehet játszani.
sonar: de kezeli, mert a többi filmem is ugyanez a formátum, de azok még korábban windows alatt lettek átmásolva. A FAT különben sem lenne jó, mert 4 gb fölött nem kezeli a fájlokat.
Még arra is gondoltam, hogy ha másolom, vagy áthelyezem, akkor másként kezeli a rendszer, ugyanis ha nem tévedek winnél, ha áthelyezem, akkor az eredeti jogok mardnak, ha másolom, akkor az új célmappa joagi lépnek érvénybe. De múltkor úgy jártam, hogy áthelyeztem az aznapi F-1 futamot, mert nem láttam és eltünt. Akkor még azt hittem, hogy valami hibát csináltam, de nem, mert tegnap is ez volt a helyzet.
Tulajdonos, jogok, mind ugyanaz, mégsem olvassa be
-
tusi_
addikt
Van egy filmem, amit átmásoltam egy külső USB-s vinyóra, de a médiaplayer nem látja. Linux alúl látszódik, de a pléjer alól nem.
Az érdekes, hogy másik fájlok, amiket átmásoltam, azok mennek. Jogosultság ugyanaz minden fájlnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest