- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nem kell semmifele bovitmeny egyik bongeszo alatt sem a HTML5-hoz.
-
N0zer0
senior tag
Ahogy írták, beilleszted SMPlayerbe a YouTube-linket. Sőt, még kényelmesebb, ha az SMPlayeren belül előszeded az SMTube-ot, azzal még a videolinket sem kell beillesztened, hanem kapsz egy alternatív YouTube-felületet, és azon látod, hogy milyen videók vannak, mi a címe, leírása, szinte teljesen olyan, mint a YouTube, egyedül a hozzászólásokat nem hozza, meg lejátszási listákat nem támogatja. Ilyesmi kinézetre:
Az egésznek semmi köze nincs a böngészőhöz. Ha a böngészőn belül akarsz ilyesmit, akkor Firefox alá fel lehet tenni VLC plugint, és akkor az játssza le a flashes videókat, bár az már erőforrás-igényesebb, de még mindig nem annyira, mint a Flash plugin.
-
-
N0zer0
senior tag
Innen le tudod tölteni a régi verziókat. A Release and Content Debugger archives résznél nézd, ott van a lista alján a 9-es és a 10-es is. Letöltöd a zip-et, kibontod belőle a nem debugos verziókönyvtárból a tar.gz-s Linux-kiadást.
Ezután ezt a tar.gz-t is kibontod valahová. Ebben lesz egy .so fájl, ezt kézzel bemásolod a böngésződ pluginkönyvtárába (felülírva a meglévő verziót, amit elmentesz előtte máshová), majd újraindítod a böngészőt. Utána működnie kéne.
Próbálgasd, hogy melyik az a legfrissebb verzió, ami még megfelelő sebességgel fut. Egyébként meg figyelj arra is, hogy néha azért akad a Flash ablakban, mert az ablakkezelő is használja a GPU-gyorsítást, viszont próbából letiltod ezt, vagy kiteszed a videót teljes képernyőre, akkor lehet jobban fog futni.
Ha meg YouTube-ot néznél csak a Flash-sel, akkor használj hozzá SMPlayer SMTube-ot, vagy VLC Playert. Főleg az elsőt ajánlom, mert kevesebb erőforrás kell neki, és akadás nélkül le kéne játszania az SD-s videókat.
-
lev258
veterán
Sajnos a flash-sel már egy ideje leállt az Adobe Linux alatt. Ennek ellenére nekem nem szokott gondom lenni a használható verzióval. Youtube-nál egyrészt választhatsz HTML5-öt is, másrészt megpróbálhatod a Chrome-ot, annak külön flash-e van (biztos fizettek egy rakás pénzt). A Minitube programot is szokták még ajánlani.
"Xfce Kde Cinamon Mate"
Grafikus felületek a rendszerre, különböző erőforrásigényekkel. -
törölt tag
Live usb creator nem tudom ,hogy viszonyul Ubuntu alapú disztrókhoz.Ha Linux Mintet szedtél le akkor az Unetbootin biztos jól felteszi pen-re.
Cinnamon helyett szerintem leightweight felületet válassz arra a gépre pl.xfce.
Ha nem tud bootolni usb-ről a géped de szeretnél arról telepíteni [Telepítés pendrive-ról USB boot támogatás nélkül] Lemezre kiírás céljából nem kell semmi speciális program.
Lehet sérült az iso ,töltsd le még1szer.Ha a RAM mennyiséget kevesellné a telepítő gondolom lenne annyi esze a Mintnek ,hogy tájékoztatná erről a felhasználót.
-
Vladi
nagyúr
Az a kérdés, mennyi a ramod. Mert lehet azt kevesli. Vagy a cd kép megsérült letöltésnél.
Egyébként nekem is lesz ilyen gépem, én arra slitazt tervezek.
Én az ilyen általános usb kreátorokat nem szeretem. Legjobb, ha a disztró saját leírását követed. Van, hogy nem jól csinálja meg a liveusb-t. pl fedora sem megy ilyen módon, csak live usb creatorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged