Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
válasz
#82679040 #20426 üzenetére
Sikerült feltelepítenem. Kicseréltem a DVD olvasót és felment és kb most egy tonnányi kérdésem lenne. JA és igen volt egy halom lehetőség anno letöltéskor: Xfce Kde Cinamon, mint, Mate és azt se tudtam melyik mire jó. Egyébként ez most baromi gyors a régi Xp hez képest. Viszont sajnos, amint kilpépek a netre érződik, hogy ez a gép már kevés mai netre.
Na de konkrét probléma: Flash player. Kezdjük ott hogy szándékosan azt a verziót töltöttem le amiben van Codec, azzal se kelljen törődni. Na és fönnt volt valamelyik 11. 00 verzió. Ezzel sajnos nem ment a youtube meg asszem más se. Utána néztem és ezt találtam: [link] Eszerint a cikk szerint ugyebár a processzorom nem rendelkezik SSE 2 -vel csak SSE vel.
(csak zárójelben meg. hogy van itthon egy P4 es gép amire most raktam 32 bites Win 7 et és azon is a flash nem ment és már ott is a régebbi flash playereket javasoltak. )
Az oldalon javasolt paracs sudo apt-get purge mint-flashplugin mint-flashplugin-11 sikeres volt. Sikerült a purge. Viszont most fel kéne tenni egy régebbi verziót, ami nem nagyon megy.
[link] itt megsikerült találnom a régebbi verziókat. DE ezek jók -e LInuxra, mert egyiket letöltöttem és csomó windows os ikont találtam és nem tetszett.
Ezután átevickéltem a Flashplayer Download center hez, ahol szépen érzékelte, hogy 32 bites Linuxom van. Ott viszont van a "select version" : YUM, .tar.gz., rpm .... nem tudom melyik kell...DE mégha kiisválasztottam az egyiket akkor is megint a 11. valahányas (gondolom legújabb verziót töltené le).
Ja és olvastam hogy a Szoftverkezelőből is elég a flash telpíteni. Igen ott is megtaláltam, de ott is csak a 11 es verzió van.
Tehát hol van régebbi 32 bites Linux Mintre jó flash player? Kb melyik verziótól jó és honnan szedhető le éés hogyan kell felrakni? mert ahogy elnézem ez se lesz egyszerű:[link]
Ja és fontos lenne hogy véletlenül se kezdje el magát önállóan frissítgetni...Win alatt erre rákérdez ha jól emlékszem. Remélem itt is. (Elnézést, ha hosszúra sikeredett, de mindenre ki akartam térni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest