Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.
    lev258 Igen Chrome. Igen a P4 es Win 7 alatt fölraktam egy Chrome ot és nagyon meglepődtem mikor minden működött, nem tudtam van beépített neki. Eznekívül volt itt valami Logoutos cikk, ami ajánlott egy Chrome os bővítményt és HTML 5 be teszi a youtube ot. Ez nem tudom miért jó?, de tényleg kicsit gyorsabbnak érzem. (megjegyzem nem állandóan teszi HTML 5 be). Ja fontosnak látom megjegyezni, hogy HTML 5 be még nem láttam reklámot? (WTF? ott akkor nincs is?) és akkor ugye HTML 5 mehet Linux on is?
    A chrome nál (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE) írtak ki ha Linuxra akartam. Tehát a Chrome menni fog Mint en is, ugye ?(mivel az valahol egy Ubuntu). Ja még jöhetne valami erőforrásigény sorrend. Xfce Kde Cinamon Mate. Melyik lenne a legkevésbe erőforrásigényes grafikus felület? (ja és persze még felhasználóbarát maradjon)

N0zer0: akkor így próbálom firrísíteni a flashet. De mi ez az SMPlayer/ SMTube-ot, erről máshol is olvastam. Ez akkor egy plugin/bővítmény a firefoxban és akkor Flash nélkül menne a Youtube? VLC media player van.

Szerk.: a bővítmények közt van egy VLC media Plugin. Most poénból rámentem egy youtube videóra pár másodpercig fekete jön az üzenet, hogy kell a flash majd egy 5 másodperc múlva be is töltötte a videót. :Y Gondolom ez akkor VLC pluginnek köszönhető. Persze jól szaggat. Tehát ezek szerint nem is kéne Flash telpítésével bajlodnom. Ja és akkor próbálok előrébb gondolkodni: tegyük fel felrakok egy régebbi flasht, meg egy Smplayert (vagy VLC). Hogy érem el, hogy a Firefox mondjuk az SM playert hasznája a sima "flash helyett" Mert mondjuk akarom, hogy flash legyen a gépen, de a youtube gyorsabb lesz SMplayerben? Remélem érthetően sikerül megfogalmaznia kérdést.. :)

Új hozzászólás Aktív témák