Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.
lev258 Igen Chrome. Igen a P4 es Win 7 alatt fölraktam egy Chrome ot és nagyon meglepődtem mikor minden működött, nem tudtam van beépített neki. Eznekívül volt itt valami Logoutos cikk, ami ajánlott egy Chrome os bővítményt és HTML 5 be teszi a youtube ot. Ez nem tudom miért jó?, de tényleg kicsit gyorsabbnak érzem. (megjegyzem nem állandóan teszi HTML 5 be). Ja fontosnak látom megjegyezni, hogy HTML 5 be még nem láttam reklámot? (WTF? ott akkor nincs is?) és akkor ugye HTML 5 mehet Linux on is?
A chrome nál (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE) írtak ki ha Linuxra akartam. Tehát a Chrome menni fog Mint en is, ugye ?(mivel az valahol egy Ubuntu). Ja még jöhetne valami erőforrásigény sorrend. Xfce Kde Cinamon Mate. Melyik lenne a legkevésbe erőforrásigényes grafikus felület? (ja és persze még felhasználóbarát maradjon)N0zer0: akkor így próbálom firrísíteni a flashet. De mi ez az SMPlayer/ SMTube-ot, erről máshol is olvastam. Ez akkor egy plugin/bővítmény a firefoxban és akkor Flash nélkül menne a Youtube? VLC media player van.
Szerk.: a bővítmények közt van egy VLC media Plugin. Most poénból rámentem egy youtube videóra pár másodpercig fekete jön az üzenet, hogy kell a flash majd egy 5 másodperc múlva be is töltötte a videót.
Gondolom ez akkor VLC pluginnek köszönhető. Persze jól szaggat. Tehát ezek szerint nem is kéne Flash telpítésével bajlodnom. Ja és akkor próbálok előrébb gondolkodni: tegyük fel felrakok egy régebbi flasht, meg egy Smplayert (vagy VLC). Hogy érem el, hogy a Firefox mondjuk az SM playert hasznája a sima "flash helyett" Mert mondjuk akarom, hogy flash legyen a gépen, de a youtube gyorsabb lesz SMplayerben? Remélem érthetően sikerül megfogalmaznia kérdést..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest