Hirdetés
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Adva van egy ősrégi gép (AMD 2500 Barton) Erre szeretnék egy Linuxot. Sokan ajánlották a Linux Mintet vagy a Cinnamont. Hát rágugliztam: [link] majd innen letöltöttem a Cinnamont DVD (Main Edition) 32 bitest. Miután meg van az ISO azt pedig kiírtam képfájlként a Win 7 saját sima DVD írójával vagy a Cd burner Xp ben (ott is képfájlként). A lényeg egyik se vezetett sikerre. Egyszer már mintha megjelent volna valami kép, de aztán minden fekete ééés boot failiure.
Ja nem tudom számít e de újraírható DVD re írtam.
Más: letöltöttem a LILi USB creatort, ami nagyon tetszett. Szépen minden lépést végig csináltam, de Usb ről se boot ol. Szerintem túl régi a gép nem fog ez onnan menni. Természetesen a Boot sorrendet mindig állítottam a BIOS ban is.Keresek egy olyan programot, mint a LILI csak ne USB re csinálja hanem DVD re csináljon valami bootolható Linuxot. Elsősorban valami egyszerűbb könnyebb Linuxra gondoltam, de ha nem menne fel akkor jó az Ubuntu is.
Igazándiból a win 7 nek is van ilyen ( Microsoft honlapjáról letölthető) Windows 7 USB/DVD download tool néven. Ez képes az ISO ból egy Bootolható lemezt kreálni. Nekem ez anno nagyon bejött. Nem hiszem el, hogy Linuxra nem lenne ilyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Poco F7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest