- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na akkor újra neki futok. Ez elvileg nem "általános USB kreátor." hanem a Linux Live USB Creator [link] Amit én úgy olvastam LILI nek hívnak csak és mintha te is erre gondolnál.
[link]
A fentebb linkelt cikkben így hívták. Azt is onnan vettem, hogy elég bármivel kiírni. (win 7 sajátja, CDburner XP).Szerintem az USB live om jó lenne, csak a gép sz@r hozzá. kb 2002 alaplap (azzal reklámozták, hogy DDR1 400 mhz Ramot tud kezelni). Olyanok voltak a BIOS ban mint Zip vagy USB zip vagy még valami USB. Nem hiszem el hogy az ISOt felfogja ismerni. Ezért kéne a DVD ről Live CD. és olyan program kéne mint ez az USB kreátor csak "LInuxliveCD/DVD creator"
JA RAM ból 1 giga van (DDR 1 es 400 mhz 2x 512) és AMD 2500+ Barton 1,8 Ghz.. Biztos, hogy elfut ez minden processzoron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest