- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na akkor újra neki futok. Ez elvileg nem "általános USB kreátor." hanem a Linux Live USB Creator [link] Amit én úgy olvastam LILI nek hívnak csak és mintha te is erre gondolnál.
[link]
A fentebb linkelt cikkben így hívták. Azt is onnan vettem, hogy elég bármivel kiírni. (win 7 sajátja, CDburner XP).Szerintem az USB live om jó lenne, csak a gép sz@r hozzá. kb 2002 alaplap (azzal reklámozták, hogy DDR1 400 mhz Ramot tud kezelni). Olyanok voltak a BIOS ban mint Zip vagy USB zip vagy még valami USB. Nem hiszem el hogy az ISOt felfogja ismerni. Ezért kéne a DVD ről Live CD. és olyan program kéne mint ez az USB kreátor csak "LInuxliveCD/DVD creator"
JA RAM ból 1 giga van (DDR 1 es 400 mhz 2x 512) és AMD 2500+ Barton 1,8 Ghz.. Biztos, hogy elfut ez minden processzoron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest