- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamshee
tag
Belefutottam egy problémába és nem tudom, hogyan oldjam meg.
Disztro - RHEL 5 - CENTOS 5.4 - ClearOS
Anno USB wincsire raktam fel a rendszert azzal a célzattal , hogy majd onnan bebootolok és a gépben lévő adatokat le tudom majd menteni, majd oda felrakom a végleges rendszert. ( Alaplap csere volt és sehogyan sem akart elindulni a régi rendszert, via epia -----> intel D510M0 csere volt). Mivel olyan jól sikerült a telepítés és a mentés , hogy az USB wincsiről DD-vel áthúztam mindent. Működik is minden flottul, de amikor berakok egy USB-s eszközt rögtön az lesz az első és nem a belső SATA-s wincsi. ( Azért kellett az egészet így csinálni mert nem támokat az alaplap PATA wincsit , és amire először telepítettem az PATA volt az USB-n lógva)
Az egész mappolás elmászik , a rendszer meg felbootol azzal semmi baj nincs , csak eltolja az USB eszköz az egészet , ha több van rajta akkor nagyon.
AZ FSTAB-ban egyszerűen ki van ez kerülve
LABEL= / ...
A GRUB-ban detto.Hogyan tudom a SATA eszközt alapértelmezetten első helyre rakni??
Szükségem van a pontos mountolásra a sok eszköz és az autofs/automount scriptek miatt is...Milyen kernel options-ök vannak erre az esetre , vagy egyéb trükkök?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- E-roller topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest