Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamshee
tag
Belefutottam egy problémába és nem tudom, hogyan oldjam meg.
Disztro - RHEL 5 - CENTOS 5.4 - ClearOS
Anno USB wincsire raktam fel a rendszert azzal a célzattal , hogy majd onnan bebootolok és a gépben lévő adatokat le tudom majd menteni, majd oda felrakom a végleges rendszert. ( Alaplap csere volt és sehogyan sem akart elindulni a régi rendszert, via epia -----> intel D510M0 csere volt). Mivel olyan jól sikerült a telepítés és a mentés , hogy az USB wincsiről DD-vel áthúztam mindent. Működik is minden flottul, de amikor berakok egy USB-s eszközt rögtön az lesz az első és nem a belső SATA-s wincsi. ( Azért kellett az egészet így csinálni mert nem támokat az alaplap PATA wincsit , és amire először telepítettem az PATA volt az USB-n lógva)
Az egész mappolás elmászik , a rendszer meg felbootol azzal semmi baj nincs , csak eltolja az USB eszköz az egészet , ha több van rajta akkor nagyon.
AZ FSTAB-ban egyszerűen ki van ez kerülve
LABEL= / ...
A GRUB-ban detto.Hogyan tudom a SATA eszközt alapértelmezetten első helyre rakni??
Szükségem van a pontos mountolásra a sok eszköz és az autofs/automount scriptek miatt is...Milyen kernel options-ök vannak erre az esetre , vagy egyéb trükkök?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Star Citizen
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest