Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2
    nagyúr

Azt kedves kolléga, amikor parancssorban pl. nyomkodom a lefele gombot vagy a backspace-t s elfogyott a törölnivaló, jön az alaplapi csipogás, hasonló mint amilyen pl. hardver hibánál van rendszerinduláskor(bár ez nem jó példa, mert akkor inkább sípol).
    Biztos már rég kikapcsoltad, azért nem emlékszel rá vagy működik a hangkártyád. :D
    A bash man-jában volt valami set bell-style :F nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.

ngabor2:Á, olyanom nekem még nincs, az már luxus lenne :DDD .Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot. :)

[Szerkesztve]

setterm -blength 0 -bfreq 0

ezt tedd be a /etc/profile-ba, és akkor mindig 0Hz frekvenciájú és 0 ms hosszúságú hangokat fog halltni a terminál.

a vidkártyán melyik részt nem tudtad még belőni? ha a 3d-re nem tartassz igényt, akkor az ati driverrel asszem megy. ha kell a 3d is, akkor nekem elég egyszerű volt évekkel ezelőtt is belőni, teljesen a leírás alapján (telepítés, kernelmodul fordítása és betöltése, x konfig beállítása). azóta nem hiszem, hogy bonyolultabb lett...

Új hozzászólás Aktív témák