- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
A segítségeteket szeretném kérni. A minap mostohafater szólt, hogy krikszkrakszai vannak pár betű helyett. Megnéztem, msttcorefonts fenn volt. Néztem valami útmutatót ahhoz, hogy a Windows/Fonts mappából, hogy tudom importálni a betűtípusokat (a gép dual bootos). Elég noob módon az első angol leírással elkezdtem a parancssorokat pötyögni a terminálba. Azonban valami nem jól sikerült, mert nem megjelentek volna az importálni kívánt betűtípusok, hanem pl. Firefoxban egy betű sem jelenik meg a honlapokon. Az fc-cache parancsra nem csinál semmit, a fontok konfigolásánál van valami gáz, remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen házat vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest